Ticari

Ofispark Kağıthane'de metrekare fiyatı 3 bin 900 dolar!

İstanbul’un ilk yeşil ofispark konseptli projesi Tekfen Kâğıthane OfisPark, farklı mimarisi, çalışma ve sosyal olanaklarıyla iş dünyasından yoğun ilgi görmeye devam ediyor...


Sektörünün lider markalarından Doğuş Grubu’nun iki şirketi Volkswagen Doğuş Tüketici Finansmanı A.Ş. (vdf) ve LeasePlan Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş., yeni çalışma alanı olarak Kağıthane OfisPark’ı tercih etti. 


Tekfen Emlak Geliştirme tarafından, son dönemlerde avantajlı konumu ve gelişen ulaşım altyapısıyla öne çıkan Kâğıthane’de inşa edilen Kâğıthane OfisPark, iş dünyasının ilgisini çekmeye devam ediyor. 


Yapı Kredi Koray GYO, Demir Finansal Grup Holding A.Ş., Gaya Yatırım A.Ş., WPP Grup şirketi TNS-Kantar Medya, Bozanoğlu Hukuk Bürosu, Yamaha Müzik Türkiye Temsilciliği gibi kurumsal yatırımcıların ve kiracıların yer aldığı Kağıthane OfisPark’ta, Doğuş Grubu’nun iki şirketi Volkswagen Doğuş Tüketici Finansmanı A.Ş. (vdf) ve LeasePlan Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş.,  4.000 metrekarelik yeni ofisleri için Kâğıthane OfisParkı tercih etti. Ofispark'ta metrekare birim fiyatı 3 bin 900 dolardan başlıyor.



www.kagithaneofispark.com

Adres :  Merkez Mah. Bağlar Cad. No:14   Kağıthane / İstanbul

Telefon :  0212 294 48 68