29 / 04 / 2024

Oflaz İnşaat'a ihale yasağı getirildi!

Oflaz İnşaat'a ihale yasağı getirildi!

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ihaleye katılan, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı, Muzaffer Oflaz ve ortağı Oflaz İnşaat Sanayi ve Tic. A.şž 'ye bir yıl süreyle ihale yasağı getirdi



İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik Üretim A.şž. Genel
Müdürlüğü ile çevre ve Orman Bakanlığı bazı kişilere ve firmalara çeşitli sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi.
Yasaklara ilişkin duyurular, Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ihaleye katılan, İstanbul Ticaret Odasına kayıtlı, Muzaffer Oflaz ve ortağı Oflaz İnşaat Sanayi ve Tic. A.şž 'ye bir yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesinin ihalesine giren, Muzaffer Oflaz ve ortağı Oflaz Yapı Denetim Ltd. şžti 'yi bir yıl süreyle ihalelerden men etti. İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Antalya Büyükşehir Belediyesinin ihalesine katılan Muzaffer Oflaz ve ortağı Karatay Turizm İnşaat Sanayi ve Tic. A.şž. bir yıl süreyle ihalelere giremeyecek.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığının düzenlediği ihaleye giren, Konya Ticaret Odasına kayıtlı, Has-Pert Otomotiv Nakliyat ve İnşaat San. Tic. Ltd. şžti. 'nin altı ay süreyle ihalelere girmesini yasakladı.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Meram Belediye Başkanlığı 'nın ihalesine giren, Emin çalış 'ı altı ay süreyle ihalelerden men etti.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Meram Belediye Başkanlığının Mevlüt Güder 'e altı ay süreyle ihale yasağı getirdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik Üretim A.şž. Genel Müdürlüğü, EÜAşž Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğünün düzenlediği ihaleye giren, Elazığ Ticaret Odası 'na kayıtlı, Elçelik Döküm Mak. İth. İhr. Taah. San. ve Tic. Ltd. şžti 'ye bir yıl süreyle ihale yasağı getirdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik Üretim A.şž. Genel Müdürlüğü,
Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.şž. Genel Müdürlüğünün ihalesine katılan, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı, Adalı Kauçukpoliüretan San. ve Tic. Ltd. şžti. 'yi bir yıl süreyle ihalelerden men etti. çevre ve Orman Bakanlığı Devlet Su

İşleri Genel Müdürlüğü, DSİ 2. Bölge Müdürlüğünün düzenlediği ihaleye giren,  İzmir  Ticaret Odasına kayıtlı, Doğanışık
Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi ve ortağı Mehmet Sedik Baltaş, Coşan Ahmet Turizm Petrol ve Petrol Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi ve ortağı Takyeddin Baltaş 'ı bir yıl süreyle ihalelerden men etti.
AA


Geri Dön