Kent Haberleri

Ofspor’a stadyum müjdesi!

Ofspor’da sezonun tamamlanmasıyla hareketli günler yaşanıyor.  Bordo-mavili ekipte yönetim kurulu stadyum inşaatı, maddi sorunlar ve yönetim yapılanması gibi sorunları çözüyor.

Trabzon’un 3. Lig ekiplerinden Ofspor’da sezonun tamamlanmasıyla hareketli günler yaşanıyor. 

Bordo-mavili ekipte yönetim kurulu stadyum inşaatı, maddi sorunlar ve yönetim yapılanması gibi sorunları çözüyor. Başkan Olcay Saral, önlerinde aşmaları gereken birçok sorunun olduğunu ifade etti.

Gündemlerini stadyum inşaatı, maddi sorunlar ve yönetim yapılanması gibi önemli konuların meşgul ettiğini sözlerine ekleyen Saral, “Yeni sezona sağlıklı girmemiz için bu sorunları çözmemiz gerekli” diye konuştu.

Kongre kararı almayı düşündüklerini belirten Saral, “Daha fazla fayda sağlayacak bir ekip yapabilirsek kongre yapabiliriz. Bu yönde bazı görüşmelerimiz olacak. Umarız bu görüşmelerimiz olumlu geçer. Arzumuz güçlü bir Ofspor için herkesin üzerine düşeni yapmasıdır. Bu sağlanırsa Ofspor’un yarınları aydınlık olur" ifadelerini kullandı. Teknik direktör İsmail Demirci ile karşılıklı görüşerek yollarını ayırdıklarını ifade eden Saral, son olarak şunları söyledi: “Yeni teknik patronun kim olacağı konusunda daha karar vermedik. Şuan için erken. Şimdi yoğunluğumuzu kulübün diğer sorunlarına yoğunlaştırmış durumdayız.”