Genel

Ofton Suites Taksimde 1 milyon dolara! Hemen teslim!

Rixos Elysium Suites Taksimde satılık 1+1 dubleks suit dairelerin fiyatı 1 milyon dolardan başlıyor. Projeden daire sahibi olmak için peşin ödeme yapılabiliyor. Veya, yüzde 50 peşinat veriliyor. Kalanı için 120 aya kadar vade yapılıyor

Ofton İnşaat projesi olarak inşa edilen Rixos Elysium Suites Taksimde Haziran 2011 tarihinden buyana yaşam devam ediyor. Projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor.

Otel hizmeti de sunan Rixos Elysium Suites Taksim, alanları 80 metrekare ile 180 metrekare arasında farklılık gösteren toplam 140 adet 1+1 dubleks tipinde suit daireden meydana geliyor.

Rixos Elysium Suites Taksimde satılık 1+1 dubleks suit dairelerin fiyatı 1 milyon dolardan başlıyor. Projeden daire sahibi olmak için peşin ödeme yapılabiliyor. Veya, yüzde 50 peşinat veriliyor. Kalanı için 120 aya kadar vade yapılıyor.

Yüzde 70lik kısmının satışı tamamlanan Rixos Elysium Suites Taksimde yer alan daireler genellikle yatırım amacına yönelik. Ev alan müşteri tarafından daireler günlük, haftalık veya aylık olarak kiraya verilebiliyor. Günlük kira bedelleri ise 240 Eurodan başlıyor.

1.400 metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilen Rixos Elysium Suites Taksim, 21 kat yüksekliğe sahip bir blok halinde hayat buluyor. Mimar Ali Esad Göksel tarafından tasarlanan projenin inşaat alanı ise 23 bin 714 metrekare.

İnşaatına 2009 senesinde başlanan Rixos Elysium Suites Taksimin sosyal olanakları arasında; otopark, güvenlik, vale, oda servisi, spor merkezi, spa alanları ve havuz mevcut.

0212 291 17 61

www.rixostaksim.com

Rixos Elysium Suites'ten görüntüler için tıklayınız...


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com