İş Fırsatları

OGM 1.128 sözleşmeli memur alacak! Başvuru şartları peş peşe duyuruldu! Hemen tarihe bakın! Sakın kaçırmayın! 

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından, çeşitli illerde memur alımı gerçekleştirilecek. Ayrıntılar resmen belli oldu.   OGM tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre; sözlü ve uygulamalı sınavla sözleşmeli personel pozisyonunu için 1

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), geçtiğimiz günlerde sözleşmeli memur alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımladı. 

OGM tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre; sözlü ve uygulamalı sınavla sözleşmeli personel pozisyonunu için 1.128 orman muhafaza memuru alımı yapılacak. 

Peki OGM 1.128 sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı şartları neler? Başvurular ne zaman? Hemen tarihe bakın! Sakın kaçırmayın! 

OGM tarafından,  1.128 sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar peş peşe açıklandı.

KPSS'DE EN AZ 65 PUAN ŞARTI 

OGM 1.128 sözleşmeli orman muhafaza memuru alımı kapsamında, Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddelerinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip, 2022'de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (2022-KPSSP93) en az 65 puan alan, ön lisans programlarından ormancılık ve orman ürünleri, orman işletmeciliği, ormancılık, orman ürünleri, odun dışı orman ürünleri, fidan yetiştiriciliği, fidan yetiştirme, fidan ve fidecilik, budama ve aşılama, avcılık ve yaban hayatı, av ve yaban hayatı bölümlerinin birinden mezun, tam teşekküllü sağlık kurum ve kuruluşlarından (yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) sağlık kurulu raporu alan ve diğer şartları taşıyan adayların başvuru yapabileceği açıklandı.

OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN 2023? 

OGM 1.128 orman muhafaza memuru alımı için adaylar başvurularını, 26 Ocak - 6 Şubat 2023 tarihleri arasında, e-Devlet aracılığıyla Orman Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı "http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden e-Devlet sistemi ile yapabilecek. 

Başvuruda bulunan adaylar arasından 2022-KPSSP93 puanı en yüksek adaydan başlayarak yapılacak sıralama çerçevesinde, belirlenen pozisyon sayısının (1128) 4 katına kadar aday ve son adayla eşit puanlılar sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanacak.

Adayların sınavları Adana, Antalya, Mersin, Muğla ve İzmir şehirlerinde kurulması hedeflenen sınav merkezlerinin bir ya da birkaçında yapılacak. 

Adayların isimleri, sınava katılacakları yer, tarih, saat ve diğer bilgiler OGM'nin internet adresinden (www.ogm.gov.tr) bir bir duyurulacak. Sözlü ve uygulamalı sınavların başlangıç tarihinin de 1 Mart 2023 olması planlanıyor.

Altında resmen Ocak 2023 depremi! Bu rakamları gören zevkten dört köşe oldu! Hemen 8 Ocak 2023 altın fiyatlarına bakın

Dolarda bu rakam ilk kez geldi! Peş peşe duyurdular! 1 doları bile olan buz kesecek!

Ev arayanlara büyük şok! Kiralık ev fiyatları 6 kat yükseldi! 

Euro'nun 1 ay sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olanın resmen aklı başından gitti!