İş Fırsatları

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımını resmen duyurdu! Başvuru şartları belli oldu! Bu tarihleri kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), çeşitli şehirlerde gerçekleştirilecek memur alımını resmen duyurdu. İşte ayrıntılar...  OGM tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre; özlü ve uygulamalı sınavla sözleşmeli personel pozisyonunu için 1

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından Resmi Gazete'de personel alımına ilişkin ilan yayımladı. 

OGM tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre; özlü ve uygulamalı sınavla sözleşmeli personel pozisyonunu için 1.128 orman muhafaza memuru alımı gerçekleştirilecek.

İşte OGM 1.128 orman muhafaza memuru alımı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

OGM 1.128 orman muhafaza memuru alımı ile ilgili merak edilen tüm detaylar resmen açıklandı. 

EN AZ 65 PUAN ŞARTI 

Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddelerinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip, 2022'de gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (2022-KPSSP93) en az 65 puan alan, ön lisans programlarından ormancılık ve orman ürünleri, orman işletmeciliği, ormancılık, orman ürünleri, odun dışı orman ürünleri, fidan yetiştiriciliği, fidan yetiştirme, fidan ve fidecilik, budama ve aşılama, avcılık ve yaban hayatı, av ve yaban hayatı bölümlerinin birinden mezun, tam teşekküllü sağlık kurum ve kuruluşlarından (yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) sağlık kurulu raporu alan ve diğer koşullara sahip adaylar alım için başvuru yapabilecek. 

OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU 2023

OGM 1.128 orman muhafaza memuru alımı için adaylar başvurularını, 26 Ocak -6 Şubat döneminde e-Devlet aracılığıyla Orman Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden e-Devlet gerçekleştirecek. 

Başvuru yapan adaylar arasından 2022-KPSSP93 puanı en yüksek adaydan başlayarak yapılacak sıralama sonucunda, belirlenen pozisyon sayısının (1128) 4 katına kadar aday ve son adayla eşit puanlılar sözlü ve uygulamalı sınava girmek için hak kazanacak. 

Adayların sınavları Adana, Antalya, Mersin, Muğla ve İzmir illerinde kurulması planlanan sınav merkezlerinin bir ya da birkaçında gerçekleştirilecek. 

Adayların isimleri, sınava katılacakları yer, tarih, saat ve diğer bilgiler OGM'nin internet adresinden (www.ogm.gov.tr) tek tek açıklanacak. Sözlü ve uygulamalı sınavların başlangıç tarihi ise 1 Mart 2023 şeklinde öngörülüyor. 

Londra’daki en pahalı 10 konut satışı belli oldu! Hanzade Doğan Boyner de malikanesiyle listede 4'üncü sırada!

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! 1 asgari ücret  kaç dolar oldu? Elinde doları olanlar hemen baksın!

Yüzde 30 zam ile SED yardımı paraları güncellendi! Onaylanan hesaplara anında 2.059 TL, 3.708 TL yatırılıyor...