Ekonomi

Öğrenci ve velilere ucuz kredi müjdesi! Başvuran velinin de öğrencinin de hesabına yatıyor!

Eğitim masrafları gittikçe artmaya devam ederken, çocuğunu okula gönderen aileler de maddi açıdan rahatlamak için kredilere başvuruyor. Ziraat Bankası ve Halkbank eğitim kredisi için düğmeye bastı. Eğitim kredisinde faizler yüzd 1.63'e kadar düştü... Tatilden konut alımına kadar birçok türde sunulan kredilerin son günlerde en popüleri eğitim kredileri oldu

Vatandaşların nakit sıkışıklıklarını giderebilmesi amacıyla bankalar tarafından, doğru faiz oranı ve vade süresiyle kredi imkanları sunuluyor. Tatilden konut alımına kadar birçok türde sunulan kredilerin son günlerde en popüleri eğitim kredileri oldu. 

Eğitim masrafları gittikçe artmaya devam ederken, çocuğunu okula gönderen aileler de maddi açıdan sıkışıklık çekiyor. Bu sorunu bankaların eğitim kredisi çözüyor. 

Ziraat Bankası ve Halkbank eğitim kredisi için düğmeye bastı ve yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda eğitim kredisinden hem öğrenciler hem veliler yararlanabiliyor. 

Peki eğitim kredisi nedir? Bankalar kaç lira eğitim kredisi veriyor? Eğitim kredisine nasıl başvurulur? İşte merak edilen detaylar...

Özel okul taksitlerinden ek kurslara kadar yükselen eğitim maliyetlerinin karşılanabilmesi için uygulamaya alınan eğitim kredileri, eğitimine yurt dışında devam etmek isteyen öğrencileri de kapsıyor. 

Bankaların istediği koşulları taşıyan vatandaşlara verilen eğitim kredilerinde en avantajlı bankalar Ziraat Bankası ve Halkbank oldu. 

HALKBANK'TAN EĞİTİME DESTEK 

Eğitime destek olmak aamcııyla sunduğu kredide oldukça avantajlı rakamlar sunan Halkbank, eğitim kredisinde faizleri yüzde 1.63'ten başlatıyor. Eğitim kredilerinde kredi tahsis ücreti alan Halkbank, bu ücreti ödemek istemeyen vatandaşlara ise yüzde 1,68'den başlayan faizlerle kredi veriyor. 

Vatandaşların 100 bin liraya kadar olan bütün eğitim giderleni karşılamak amacıyla hayata geçirilen Halkbank eğitim kredisinde 36 aya varan taksitler ve esnek ödeme koşulları sağlanıyor. 

Halkbank'tan 50 bin liralık eğitim kredisi alan bir kişi 1.974,81 TL aylık taksit ödüyor. 

ZİRAAT BANKASI EĞİTİM KREDİSİ FIRSATI

Ziraat Bankası, eğitim kredisi kapsamında faiz oranlarını yüzde 1,94'ten başlatıyor. Banka tarafından eğitim kredisi için henüz bir üst limit belirlenmedi.

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi'nde 50 bin lira ve üzeri kredilerde azami 24 ay, 50 bin lira ve daha düşük kredilerde ise azami 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Kamu ilanları'nın aktardığına göre; Bu şartlarla beraber Ziraat Bankası'ndan alınacak 50 bin liralık eğitim kredisinin aylık taksidi 2.066,45 lira oluyor. 

Düşük faizli kredi müjdesi resmen açıklandı! İşte merakla beklenen düşük faizli kredinin ayrıntıları!

Kıyıda köşede altını olanlar hazır olun! Altın için kurulan tuzağın ayrıntıları ortaya çıktı...

TOKİ'den 3 ile 1.219 ucuz konut müjdesi! Bu illerde yaşayanlar dikkat!