Ekonomi

Öğrenciler havalara uçacak! Bakanlık açıkladı! Öğrencilere 10.000 ücretsiz tablet dağıtılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilere ücretsiz tablet dağıtacağını duyurdu. İşte detaylar!Önümüzdeki günlerde öğrencilere toplam 10

Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenciye müjdeli haber verdi. Önümüzdeki günlerde öğrencilere toplam 10.000 tablet dağıtılacak.

İşte haberin ayrıntıları…

Kahramanmaraş depremi ile Türkiye'de büyük kayıplara neden oldu. Depremden etkilenen pek çok öğrenciler yaralarını sarmaya devam ediyor. Selçuk Bayraktar, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içinde öğrencilere 10.000 tablet dağıtılacağını duyurdu. Tabletler önümüzdeki günlerde öğrencilere eline ulaşacak. Bu nedenle öğrenciler, sınavlarına bu şekilde rahat çalışabilecek. Bu tablet dağıtımı depremde yakınlarını kaybeden öğrenciler için yapılacak.

MÜJDELİ HABER GELDİ! ÖĞRENCİLER ÇOK SEVİNECEK! ÜCRETSİZ TABLET DAĞITILACAK!

Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla toplamda 10.000 tablet dağıtılacağı gelen haberler arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tabletleri Pazartesi gününden itibaren dağıtmaya başlayacak.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA 5 BİN PERSONEL ALINACAK!

Milli Eğitim Bakanlığı 5 bin personel alımı yapacağını açıkladı. Bu alımlara dair başvuru tarihleri ve şartları hakkında araştırmalar hızlandı.

MERKEZ VE TAŞRA EYALETİ İÇİN PERSONEL!

Sözleşmeli 5 bin personel alımına dair Milli Eğitim Bakanlığı kadroları açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 5 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Duyurudan sonra hangi alanlarda ne kadar alımların yapılacağı merak edilmeye başlandı. Merak edilen bu konuya dair yapılan açıklamada, Merkez Taşra Teşkilatı'nda büro personeli ve avukat, Taşra Teşkilatı'nda ise büro personeli, mühendis, diyetisyen, hemşire ve avukat branşlarında istihdamların gerçekleştirileceği belirtti.

5 bin kadroluk alımlar için pozisyonlar belirlendi. İşte o alımları şu şekilde sıralamak mümkün:

Milli Eğitim Bakanlığına dair alımlar için; Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Merkez teşkilatımız dışında 80 ilimiz için ihdas edilen 4 bin 746 kişilik sözleşmeli personel pozisyonlarında önceliğimizi deprem felaketinden etkilenen illerimize vermeyi planladık. Ailemize katılacak yeni üyelere, millî eğitim camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.