Kent Haberleri

Öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı verilecek! Tarih belli oldu mu? Ödemeler ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilere bayram harçlığı olarak 1.000 TL verileceğini açıklamıştı. Peki 1.000 TL bayram harçlıkları ne zaman verilecek, tarih belli oldu mu?  000 TL verileceğini duyurmuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilere bayram harçlığı olarak 1.000 TL verileceğini duyurmuştu. Emeklilerde olduğu gibi her sene öğrencilere bu ödemelerin yapılması planlanıyor. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala öğrenciler için verilmesi beklenen 1.000 TL bayram harçlıklarının ne zaman hesaplara geçeceği merak ediliyor. Peki öğrencilere 1000 TL Kurban Bayramı harçlığı ne zaman verilecek? Tarih belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

ÖĞRENCİLERE 1.000 TL BAYRAM HARÇLIĞI NE ZAMAN VERİLECEK? TARİH BELLİ OLDU MY?

Üniveriste öğrencilerine, emeklilerde olduğu gibi bayramlarda bayram harçlığı adı altında 1.000 TL ödeme yapılacağı açıklanmıştı. Bayram harçlığı olarak verilecek bu ödemelerin en zaöan yapılacğaı araştırılıyor.

Üniversite öğrencilerine verilmesi planlanan bayram harçlığıyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Bayram harçlıklarının ödeme takvimi henüz belli olmadı.Ancak emeklilere verilen bayram ikramiyleri bayramdan önce emeklilerin heaplarına yatırılıyor.

Öğrencilere verilecke olan bu ödemelerin ise tıpkı emeklilerde olduğu gibi bayramdan önce öğrencilerin hesaplarına aktarılması bekleniyor.

Kurban Bayramı 29 Temmuz'da başlıyor. Bu tarihten bir hafta önce ödemelerin yapılması öngörülüyor.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ 2 BİN TL OLDU!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı,  bayram ikramiyeleri için ödeme tarihlerinin belli olduğunu açıklaı.

Emekliye bayram ikramiyesinin 1.100 liradan 2 bin liraya yükseltildiğini açıklayan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Emekli bayram ikramiyesi Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 1100 TL'lik ikramiyelere 900 TL'lik artış ile 2 bin TL'ye yükseldi. Bu şekilde emekliye 2 bayramda toplamda 4 bin TL ödeme yapılacak.'' dedi. 

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Üniversite öğrencilerine 1.000 TL bayram ikramiyesi mi verilecek? Öğrenciye bayram ikramiyesi var mı?