Kent Haberleri

Öğrencilere bayram şekeri gibi müjde! '2.000 TL ikramiye verilecek.' Duyan inanamadı, kimse beklemiyordu!

Güncel haberlere göre, üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi verileceği yönünde bir iddia ortaya atıldı. Şimdiye kadar sadece emeklilere verilen bayram ikramiyesinin, üniversite öğrencilerine de verilmesi planlanıyor.Bazı kaynaklar, AK Parti hükümetinin emeklilere verilen bayram ikramiyesine benzer şekilde üniversite öğrencilerine de bir ödeme yapmayı planladığını belirtti

Son zamanlarda, üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi verilip verilmeyeceği ve miktarı hakkında birçok soru ortaya çıktı. Bazı kaynaklar, AK Parti hükümetinin emeklilere verilen bayram ikramiyesine benzer şekilde üniversite öğrencilerine de bir ödeme yapmayı planladığını belirtti.

14 Mayıs seçimlerine yaklaşırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bazı müjde açıklamaları geliyor. Bu açıklamalar arasında öğrencilere bayram ikramiyesi verileceği yönünde bazı haberler yer alındı.

 

ÖĞRENCİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ VAR MI?

Ahaber ve Sabah'ta yer alan haberlere göre; önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin açıklamayı planladığı 3 sürpriz vaat arasında, üniversiteli öğrencilere her bayramda iki kez ikramiye verilmesi yer alıyor. Bu ikramiyeler, "bayram harçlığı" adı altında her seferinde aynı miktarda verilecektir. Detaylar henüz netleşmese de, öngörülen tutar bin lira civarında olacaktır. Bu haberlerle birlikte, öğrencilerin bayram harçlığı alıp alamayacakları ve ne kadar alacakları soruları daha da arttı.

BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bayram ikramiyeleri için ödeme tarihlerini duyurdu.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emeklilere verilecek bayram ikramiyeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Elitaş, emeklilere verilecek bayram ikramiyesinin 1100 liradan 2 bin liraya yükseltildiğini duyurdu. Buna göre, Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere toplamda 4 bin lira ödeme yapılacak. Bu gelişme, milyonlarca emekli vatandaşımız için sevindirici bir haber oldu.

Aile Bakanlığı müjdeleri peş peşe sıraladı! Önce Aile destek 2023 Nisan müjdesi şimdi de bu! Kimliğini alan koşsun!
İş Bankası'ndan flaş bir son dakika açıklaması geldi... İş Bankası müşterileri çok acil hemen baksın!
Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra flaş bir açıklama da onlardan! 13 bin TL ödeme yapılacak!