Kent Haberleri

Öğrencilere müjde! Tatil başlıyor!

Öğrenciler sevinecek, ancak veliler bu duruma tepkili. 2022-2023 eğitim öğretim yılında bir tatil maratonu daha olacak ve seçimlerle başlayacak. Öğrenciler, tatil planlarını yaparken, tatilin ne zaman başlayacağına dair detaylar da belli oldu. Öğrenciler, tatil planlarını yaparken, tatilin başlangıç tarihiyle ilgili detaylar da netleşti

Öğrencilerin yüzü gülerken, veliler tepkili! 2022-2023 eğitim öğretim yılında bir kez daha tatil maratonu başlıyor ve bu kez seçimlerle birlikte başlayacak. Öğrenciler, tatil planlarını yaparken, tatilin başlangıç tarihiyle ilgili detaylar da netleşti.

Öğrenciler seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte bir kez daha tatil heyecanı yaşıyor. Yakın zamanda başlayacak olan 6 günlük tatil süreci, öğrencilerin yüzünü güldürürken, velileri ise endişelendiriyor. Daha önce ara tatiller ve diğer tatiller nedeniyle eğitimden yeteri kadar faydalanamadıklarını düşünen veliler, öğrencilerin daha fazla tatil yapmasına tepki gösteriyor. Tatil süreci, 13 Mayıs'ta başlayacak ve 14 Mayıs'taki seçimler sonrasında da devam edecek.

 

SEÇİMLER ÖĞRENCİLERE 6 GÜNLÜK TATİL GETİRİYOR

Seçimler yaklaşırken öğrenciler de heyecanla tatil planları yapmaya başladı. 15 Mayıs Pazartesi günü seçimden sonra okullar tatil edilerek öğrencilerin tatil süresi 3 güne çıktı.

Ayrıca, 19 Mayıs Cuma günü resmi tatil olması sebebiyle öğrenciler bu gün de okula gitmeyecek. 2 günlük hafta sonu tatili ile birleştiğinde, öğrenciler toplamda 6 gün boyunca okullardan uzak kalacaklar.

Bu tatil haberi öğrencileri mutlu ederken, veliler ise çocuklarının eğitiminden yeteri kadar faydalanamayacakları endişesi taşıyorlar.

ÖĞRENCİLER İÇİN 6 GÜNLÜK TATİL MARATONU

Öğrenciler, seçimler ve resmi tatiller sebebiyle önümüzdeki günlerde okullardan uzak kalacaklar. 13-15 Mayıs tarihlerindeki seçimlerin ardından 19-21 Mayıs tarihleri arasındaki resmi tatiller de eklenince, öğrenciler toplamda 6 gün boyunca tatil yapacaklar. Sevindiren bu haber, öğrencilerin tatil planlarını yapmasını sağlıyor.

Adanalı depremzedelerin evleri ücretsiz teslim edilecek!
TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!
6 adımda oy kullanmak: Bunlara çok dikkat edin!