İş Fırsatları

Öğretim elemanı olmak isteyenler dikkat! İlan açıldı, işte alım yapılacak bölümler

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları almak üzere ilan yayınladı. İşte alım yapılacak bölümler ve başvuru detayları...İşte tüm detaylar

27 Mart 2023 tarihine kadar başvuruları geçerli olacak şekilde İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesi öğretim üyesi alımı ilanı duyurusu yapıldı. İşte tüm detaylar...

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
Yayınlanan ilana göre başvuru şartları doğrultusundan kişiler kendi vasıfları ile birlikte başvuruda bulunarak öğretim üyesi olmaya hak kazanabiliyor. Belli başlı başvuru şartları bulunması ile birlikte 27 Mart 2023 tarihine kadar bu başvuru şartları değerlendirilerek başvurulabiliyor.

Nasıl Başvuru Yapılır?
İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmak ve başvuruda bulunmak için üniversitede resmi olarak başvuru yapmak gerekiyor. İlan yayınlandıktan itibaren 15 gün içerisinde başvuru yapmak ve başvuruların İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesi’ne bizzat giderek yapılması gerekiyor. Gerekli belgelerle birlikte başvuru yapıldıktan sonra açıklanması bekleniyor. Eksik belge ya da e-posta üzerinden yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacak.

Adayların Getirmesi Gereken Belgeler
Profesör adayı olarak başvurmak isteyen kişiler özgeçmişleriyle, bilimsel yayınlarını kongre ve konferans tebliğlerini, ayrıca bunları yapılan atıflarını, mevcut bulunan bütün sanat eserlerini araştırma kaynakları olarak gösterebilir. Ayrıca profesörlük boyunca yaptıkları bütün icralarını ve yaptıkları bütün faaliyetleri kapsayan dosyalarını, altı nüsha olarak bellek olarak da teslim etmelidir. Profesör adayları başvururken eserlerinden birine başlıca eseri olarak gösterebilir.

Doçent ve öğretim üyesi olarak başvurmak isteyen kişiler de yaptıkları işlemlerini icralarını 4 bellek şeklinde üniversiteye sunmalıdır. Bu şekilde başvuruları tamamlayarak eksiksiz şekilde başvuru yapan kişilerin başvuruları değerlendirilir.

Başvuru Sonuçları ve Dönüşler
Gereken şartlar sağlandığı sürece öğretim üyesi doçent ya da profesör olarak olumlu geri dönüşler kişilere sağlanır. İstanbul Yeni yüzyıl Üniversitesi’nin resmi internet sitesinde olumlu geri dönüşler olduğu sürece burada yayımlanır. Kişiler yayınlandıktan sonra verilen süre içerisinde üniversiteye giderek şahsi olarak sözleşmesini imzalamalıdır.

Doğru sürede gidilmezse eğer kişi haklarını kaybeder. O yüzden de resmi internet sitesinde yayınlandıktan sonra verilen tarihlerde giderek sözleşme imzalanmadı doçent öğretim üyesi ya da profesör olarak anlaşma yapılmalıdır. 27 Mart 2023 tarihinde başvurular sona erdikten sonra kısa süre içerisinde sonuçlar neticelenir. Sizsiz belgede şartları tam sağlamayan kişilerde anlaşma yapılmaz.

Detaylar için tıklayın.