03 / 05 / 2024

ÖİB 3 kuruluşun 4 ilde taşınmazlarını özelleştirdi!

ÖİB 3 kuruluşun 4 ilde taşınmazlarını özelleştirdi!

 Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Devlet Malzeme Ofisi, Hazine ve TCDD"ye ait Aydın Didim, Zonguldak ve Balıkesir'deki çeşitli taşınmazların ihalesini yaparak satışını gerçekleştirdi  



Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Devlet Malzeme Ofisi, Hazine ve TCDD"ye ihaleye çıkardığı ait çeşitli taşınmazların satışını gerçekleştirdi. ÖİB tarafından satışa çıkarılan DMO"ya ait  İzmir  taşınmazının ihalesini 4 milyon 225 bin TL veren Nail ÖZKARDEşž kazanırken Maliye Hazinesi"ne ait; Aydın/Didim taşınmazının (Günübirlik Turizm Tesis Alanı) özelleştirme ihalesini 3 milyon 450 bin 500 TL veren Adakale Turizm Otelcilik A.şž. kazandı.

Yine ÖİB tarafından ihaleye çıkarılan Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü"ne ait Balıkesir Akçay Lojmanı ve Zonguldak/Merkez Karaelmas Taşınmazlarının özelleştirme ihaleleri de sonuçlandı. Balıkesir/Akçay Lojmanını 621 bin 500 TL veren Ali Sami AKKAşž kazanırken Zonguldak Merkez Karaelmas taşınmazları için   en yüksek teklifi veren 819 bin TL Asır Özel Eğitim Hizmetleri Ticaret Aşž verdi.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön