Genel

ÖİB'den satılık 60 TEDAşž konutu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Hatay Yeniyurt"taki 2 bin 152 metrekare ve 3 bin 13 metrekare yüz ölçümüne sahip iki komşu parsel üzerine yaptırılan toplam 60 konutu blok halde satışa çıkardı


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı TEDAşž"a ait Hatay Dörtyol"a bağlı Yeniyurt"taki toplam 60 konutunu blok halde satışa çıkardı. ÖİB, Hatay Yeniyurt"taki 2 bin 152 metrekare ve 3 bin 13 metrekare yüz ölçümüne sahip iki komşu parsel üzerine yaptırılan toplam 60 konutu blok halde satışa çıkardı. Konutların hepsi için 45 bin TL geçici teminat tayin eden ÖİB, taşınmazları 18 Ekim 2010 tarihinde satış yöntemiyle özelleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Basında yer alan diğer haberler:

TEDAşž"IN 60 konutu özelleşmeyi bekliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı TEDAşž "a ait Hatay Dörtyol"a bağlı Yeniyurt"taki toplam 60 konutunu blok halde satışa çıkardı. ÖİB, Hatay Yeniyurt"taki 2 bin 152 metrekare ve 3 bin 13 metrekare yüz ölçümüne sahip iki komşu parsel üzerine yaptırılan toplam 60 konutu blok halde satışa çıkardı. Konutların hepsi için 45 bin TL geçici teminat tayin eden ÖİB, taşınmazları 18   Ekim 2010 tarihinde satış yöntemiyle özelleştirilecek.