Genel

Oksizen Konakları'nda 800 bin dolara 4+1 teras dubleksi!

Oksizen Konakları'ndan konut sahibi olmak isteyenler peşin veya banka kredisi ile ödeme yapabiliyorlar. Firma tarafından yapılan ödeme kolaylığına göre yüzde 20 peşinat veriliyor. Kalan miktar için 12 ay vadeye kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor..

Oksizen Konaklarında 315 metrekare 4+1 teras dubleksleri 800 bin dolardan, 317 metrekare 5+1 bahçe dubleksleri ise 1 milyon TLden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sarıyerde hayat bulan Oksizen Konakları'ndan konut sahibi olmak isteyenler peşin veya banka kredisi ile ödeme yapabiliyorlar. Firma tarafından yapılan ödeme kolaylığına göre yüzde 20 peşinat veriliyor. Kalan miktar için 12 ay vadeye kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Banka konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu alınmıyor.

2008 yılının ikinci yarısında Eroğlu Yapı tarafından temeli atılan Oksizen Konakları, 2010'un ikinci yarısında tamamlandı ve konut teslimleri yapılmaya başlandı.

Mimari tasarımı Studio Galata tarafından yapılan Oksizen Konaklarında 315 metrekarelik 4 +1 teras dubleksler ve 317 metrekarelik 5+1 bahçe dubleksleri yer alıyor. Teras dubleks konutların bahçeleri 15 ile 116 metrekare büyüklüğünde. Bahçe dubleksi evlerin bahçe alanları ise 146 ile 280 metrekare arasında değişiyor.

23 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Oksizen Konaklarının sahip olduğu inşaat alanı 12 bin metrekare. Satılabilir alanı ise 10 bin metrekare.

Oksizen Konakları projesinde fitness, açık havuz, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, sauna, kapalı havuz, kapalı otopark gibi özellikler bulunuyor.

İstanbul'un gözde semtlerinden Sarıyer'in tam merkezinde, boğaza 10 dk'lık mesafede yer alan Oksizen Konakları yeşillikler içerisinde bir vadide yer alan 40 özel konuttan oluşuyor. Zen bahçesi ve elit sosyal aktiviteleriyle seçkin ailelere tam anlamıyla lüks bir yaşam sunuyor.

Doğayla uyumlu mimari dokusuyla dikkat çeken konakların her birinin kendine ait bahçesi var. Oksizen sakinleri, Maslak - Çayırbaşı tünel projesi sayesinde Maslak'a da kolaylıkla ulaşıyor.

0212 218 37 70
www.oksizen.com.tr
info@oksizen.com
Projeden görüntüler için tıklayınız...


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com