02 / 05 / 2024

Oksizen Konakları'nda 800 bin dolara! Hemen teslim!

Oksizen Konakları'nda 800 bin dolara! Hemen teslim!

Eroğlu Yapı tarafından Sarıyer'de inşa edilen Oksizen Konakları projesinde yaşam başladı. Konut teslimleri hemen yapılıyor. Projede konutların hepsi dubleks olarak tasarlandı. 4+1 ve 5+1 olarak farklılaşan konutların fiyatları 800 bin dolar ile 1 milyon d



Oksizen Konakları projesinde 315 metrekarelik 4 oda 1 salon teras dubleksler ve 317 metrekarelik 5 oda 1 salon bahçe dubleksler bulunuyor. Teras dubleks konutların bahçeleri 15 ila 116 metrekare büyüklüğünde. Bahçe dubleksi evlerin bahçe alanları ise 146 ile 280 metrekare arasında.

Oksizen Konakları projesinde fiyatlar  800  bin dolardan başlıyor, 1 milyon dolara kadar yükseliyor.  Fiyatlara alt yapı   bedelleri ile, ankastre ocak, bulaşık makinası, fırın, davlumbaz ve portmanto dahil ediliyor. Ancak söz konusu fiyatlara yüzde 18 KDV ve tapu alım harcı dahil değil.

Oksizen Konakları'na özel minimum yüzde 20 peşinat ile 12 ay vadeye kadar firma bünyesinde vade farksız   taksit imkanı sunuluyor. Banka konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu alınmıyor.

Oksizen Konakları projesinde fitness, açık havuz, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, sauna, kapalı havuz, kapalı otopark gibi özellikler bulunuyor.

İstanbul'un gözde semtlerinden Sarıyer'in tam merkezinde, boğaza 10 dk'lık mesafede yer alan Oksizen Konakları yeşillikler içerisinde bir vadide yer alan 40 özel konuttan oluşuyor. Zen bahçesi ve elit sosyal aktiviteleriyle seçkin ailelere tam anlamıyla lüks bir yaşam sunuyor.

Doğayla uyumlu mimari dokusuyla dikkat çeken konakların her birinin kendine ait bahçesi var. Oksizen sakinleri, Maslak - çayırbaşı tünel projesi sayesinde Maslak'a da kolaylıkla ulaşıyor.

Oksizen Konakları projesi Eroğlu Yapı tarafından inşa edildi. 23 bin metrekarelik alana kurulan projenin inşaat alanı 12 bin metrekare, Projenin satılabilir alanı ise 10 bin metrekare.

Oksizen Konakları'nın mimarlık ofisi Studio Galata. 2008 yılının ikinci yarısında temeli atılan proje 2010'un ikinci yarısında tamamlandı ve teslimler yapıldı.

0212 218 37 70
www.oksizen.com.tr
[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön