30 / 04 / 2024

Oktoberfest Festivali'ni Türkiye'ye getirdi!

Oktoberfest Festivali'ni Türkiye'ye getirdi!

Ev dekorasyonunda hizmet vermek amacıyla Türkiye"de faaliyet gösteren Nolte, kendisi ile hareket eden Almanya"nın en ünlü geleneksel eğlencesi Oktoberfest kutlamalarında düğmeye bastı



Ev dekorasyonunda hizmet vermek amacıyla Türkiye"de faaliyet gösteren Nolte, kendisi ile hareket eden Almanya"nın en ünlü geleneksel eğlencesi Oktoberfest kutlamalarında düğmeye bastı. Nolte Home Studio"nun Etiler mağazasında yapılan töreni ile başlayan festival günleri, geleneksel Alman kostümü giyen kızların müzik eşliğinde bira ve Alman çöreği ikram etikleri Nolte Oktoberfest Festivali 10 gün devam edecek.Açılış davetine yoğun ilgi gözlenirken davetliler arasında sosyetik güzel Ivana Sert de vardı.

Eğlence 10 gün sürecek...

Nolte Oktoberfest, Alman kültürünün eğlenceye doyuran festivali Oktoberfest"e Türkiye"de tanık olmak isteyenler için 1-11 Ekim 2010 tarihleri ve 17.00-19.00 saatleri arasında Nolte"nin İstanbul Etiler, Erenköy, Nişantaşı ve Avcılar mağazalarında devam edecek. Belirlenen tarihler ve saatler arasında Nolte Home Studio"lara uğrayanlar, Alman müziği eşliğinde Alman kızların bira ve Alman çöreği ikramı ile Oktoberfest eğlencesine ortak olacaklar. Nolte Oktoberfest"in kapanış daveti ise 11 Ekim 2010 Pazartesi günü Nolte Home Studio Nişantaşı mağazasının açılışında gerçekleştirilecek.


Geri Dön