02 / 05 / 2024

OKX'den Türk lirası hamlesi! Para yatırma ve çekme işlemleri başladı

OKX'den Türk lirası hamlesi! Para yatırma ve çekme işlemleri başladı

Küresel kripto paralar OKX, Türkiye ekosistemindeki kripto parayı değerlendirenlere önemli bir ilerlemeyi ilan etti. Borsa aracılığı ile yapılan açıklamaya göre Türk yatırımcılar bundan böyle Türk lirası ile para yatırma ve çekme işlemlerini yapabilecek. 



Kripto para, merkezi olmayan bir dijital para birimidir. Kripto para, şifrelenmiş bir blok zinciri (blockchain) kullanarak işlemleri doğrular ve kaydeder. Bu blok zinciri, herhangi bir merkezi otoriteye ihtiyaç duymadan, kullanıcılar arasındaki işlemleri kaydeder ve doğrular.

OKX, TL (TRY) ile para yatırma ve çekme işlemlerini başlattığını ilan etti. Bu ilerlemeyle beraber OKX, süratle gelişen Türkiye pazarına yönelik odağını derinleştirirken, dünyanın her yerinden Türk lirası ile kripto para alım satımı yapmak isteyen kullanıcılar için olanaklarını büyük oranda büyüttü.

OKX den Türk lirası hamlesi! Para yatırma ve çekme işlemleri başladı

Küresel kripto para camiası OKX direk Türk lirası yatırmayı ve çekmeyi daha kolay bir duruma getirerek Türk kullanıcılar için alım satım tecrübesini de basitleştirmeyi amaçlıyor. Ayrıca borsanın yaptığı açıklamaya göre hem yatırma hem de çekme uygulamaları Android, IOS ve web üstünden yapılabiliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön