Altın & Gümüş

Okyanusu geçen gümüş, derede boğuluyor! Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın!

Gümüş fiyatları 13,00 TL ile en yüksek rakama ulaşarak rekor kırdı. Hızla yükselen gümüş fiyatları 13,50 TL seviyesine kadar yükseldikten sonra tekrar düştü. Okyanusu geçen gümüş şu günlerde derede boğuluyor. Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın! Hızla yükselmeye devam eden gümüş 13,50 TL seviyesinide aştı

Gümüş fiyatları 13 TL seviyesi ile 2022 yılın rekorunu kırdı. Hızla yükselmeye devam eden gümüş 13,50 TL seviyesinide aştı. Fakat son günlerde gümüş fiyatlarında dalgalanmalar yaşanıyor. 13 TL seviyesinin altına kadar gerileyen gümüş resmen okyanusu geçti, derede boğuluyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? 19 Kasım 2022 gümüş alış satış fiyatları kaç lira? İşte güncel gümüş alış satış fiyatları.

19 KASIM 2022 GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR?

Güncel gümüş alış satış fiyatlarını takip eden yatırımcıları gümüşteki son dakik gelişmeleri merakla araştırıyor. Gümüş fiyatları reor yükselişlerle yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. 
13,00 TL seviyesini geçip 13,50 TL sınırına kadar yükselen gümüş fiyatları şu günlerde aşağı yönlü hareket ediyor.

Bugün gümüş alış fiyatı 12,47 lira, satış fiyatı ise 12,95 lira seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 20,95 bandında hareket ediyor.

Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş tekrar yükselecek mi? Gümüş fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın...

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Elinde avucunda gümüş olan yatırımcılar gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş; Gümüş tarafında mutlaka rasyoya dikkat etmek gerektiğini belirterek; '' 76, devamında da 72 seviyesine kadar bir gerileme olacağını tahmin ettiğini söyledi. Haliyle gümüşün gram fiyatında 16 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğini belirtti. Ons tarafında 24-26 dolar dirençlerini takip etmeyi sürdüreceğini ifade etti.''  diyerek elinde avucunda gümüş olan yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş başka bir gümüş yorumunda ise şu ifadeleri kullandı: ''Gram gümüş: 12,47 lira seviyesinden kapanış yapan gümüşün gram fiyatı, 13,05 devamında 13,60 liraya kadar yükselişini sürdürebilir.'' dedi. 

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? sorusuna İslam Memiş'ten yanıt geldi! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatlarında ters dalga! 1 gün içinde her şey değişti! Yatırımcılar dikkat kırmızı alarm