Perakende

Olacağı buydu!  Artık bu halde satan da var! Görenler gözlerine inanamadı

Yükselen fiyatlar herşeyi olduğu gibi süt ve süt ürünlerini de vurdu ve bu hadise marketleri farklı çözüm yollarına sevk etti. Bu gün Migros'ta çekildiği iddia edilen görüntüler insanları şoke etti.Migros, Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biridir ve tüketici malları,  gıda, elektronik, mobilya, hizmetler ve diğer ürünleri satmaktadır

Migros, Türkiye'de bir perakende zinciridir. Migros, Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biridir ve tüketici malları,  gıda, elektronik, mobilya, hizmetler ve diğer ürünleri satmaktadır. Migros, 1962 yılında Türkiye'de kurulmuş ve ilk mağazası İstanbul'da açılmıştır. Bugün, Türkiye genelinde binlerce mağazası bulunmaktadır. Migros, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli ürünler sunar ve geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.
 Migros, ayrıca sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştirmektedir. Örneğin; çevre konuları, sağlık ve eğitim gibi konularda sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmektedir.

Son zamanlarda iğneden ipliğe her üründe zamdan beli bükülen vatandaş kara kara düşünüyor. Özellikle yükselen maliyetler süt ve süt ürünlerini etkilemesiyle, süt ve peynir gibi kahvaltılık gıdalarda artış tepki çekiyor. 2023 ile beraber ülkemizdeki büyük zincir marketler belli ürünlerde ücret sabitleme kararı almıştı.
 Bu kararlarını zincir  marketler gerek web sayfalarından, gerek sosyal medyadan, gerek de reklamlar aracılığı ile tüketiciye ilan etti. Bu kararların alınmış olmasına rağmen kahvaltıların olmazsa olmazı peynirdeki yükseliş durdurulamıyor. Öyle ki son bir senede en çok ücreti artan ve sürekli etiketi değişen ürünlerden biri olan peynir ücretleri rekora koşuyor.  Kaşar peynirinin en ucuzu 150 TL'yi buldu, beyaz peynirler ise neredeyse 200 TL'ya dayandı.

Ülkemizdeki büyük zincir marketlerinden biri olan Migros' tan çekilip paylaşıldığı iddia edilen bir fotoğraf ise gündeme bomba gibi düştü. Fotoğraf sosyal medyada yer aldı.  Fotoğrafa göre peynirlerin 28 gram olarak paketler halinde satışa sunulduğu görülüyor. Paketler halinde satılan tulum peynirinin kilogramı ise 169 TL 50 kuruş.


PEYNİR REKORA KOŞUYOR

Son 1 senede ücretiyle alıp başını giden peynir adeta rekora koşuyor. Öyle ki kırmızı et yanında ucuz bile denebilir. ortalama marketlerde 1 kilo kıyma ücreti yaklaşık 150 TL'ye satılırken, ortalama bir kaşar peynirinin kilosu ise 160 lirayı buldu. Eski kaşar peyniri ise 200 TL'yi buluyor. Ülkemizin en iyi peynirlerinin başında yer alan Ezine peynirinin ise kilogram fiyatı 250 TL'yi buldu.

Tarım Kredi yine yaptı yapacağını! Et fiyatları gören oraya koştu! Acele edin fırsatı kaçırmayın

2022 yılında 1,8 milyar dolar yatırım yapıldı! Yatırımcıların yarısı yabancı

Daha tanıtılmadan özellikleri sızdırıldı! İşte Samsung Galaxy Book 3