27 / 04 / 2024

Olağanüstü Florya Evi'nde teslimler bu yıl! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla!

Olağanüstü Florya Evi'nde teslimler bu yıl! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla!

İstanbul Florya'da yükselen Nivak Florya projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 40 peşinat imkanından yararlanabiliyor. 96 adet konutun bulunduğu proje sahiplerine bu yıl teslim edilecek.



Nivak Florya projesi İstanbul Avrupa Yakası Florya'da yükseliyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Nivak Group imzası ile yükselen Nivak Florya projesinde satış süreci devam ediyor.

Arsa alanı 21 bin metrekare olarak açıklanan Nivak Florya projesinde toplan 96 adet konut bulunuyor. Yatay mimari anlayışıyla dikkat çeken Nivak Florya projesindeki bloklar 4 katlı olarak tasarlandı.

Balkonlu, teraslı ve bahçeli konutların bulunduğu Nivak Group Nivak Florya projesinden yüzde 40 peşinat imkanıyla ev sahibi olunabiliyor.

Olağanüstü Florya Evi nde teslimler bu yıl! Peşin ödemelerde indirim fırsatıyla!

2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, 7+1 daire tiplerinin bulunduğu Nivak Florya'da teslimler bu yıl yapılacak. Proje kapsamında yer alan 2 oda 1 salon konutların alanları 126 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Kişiye özel ödeme planı sunulan Nivak Florya'da farklı sosyal alanlar da bulunuyor. Projede sauna, dış mekan locaları, çim aktivite alanları, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness salonu, kafe, yansıma havuzları, lobi, oturma alanları, hamam, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve pilates stüdyoları yer alıyor.

Web: https://nivakflorya.com/

 

Özak GYO Topkapı projesinin ruhsatı alındı! Yeni proje!

Emekli ve memurun Temmuz zammı hesaplandı! Kök maaş ve en düşük maaş ne kadar olacak? 

Mahkemelik kiracı, dava uzamasın diye evden çıkmak için ev sahibinden 1 milyon TL istedi!


Geri Dön