28 / 04 / 2024

Olcay Kavaklı Konakları Beylikdüzü'nde bu yıl başlıyor! Yeni proje!

Olcay Kavaklı Konakları Beylikdüzü'nde bu yıl başlıyor! Yeni proje!

Firma: Olcaylar Group İnşaat

Proje: Olcak Kavaklı Konakları

Olcay Kavaklı Konakları Beylikdüzü'nde bu yılın ortasında başlıyor. 65 dairenin yer aldığı Olcay Kavaklı Konakları projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks daire tiplerine yer veriliyor...




Olcaylar Group, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü Kavaklı'da yeni projeye hazırlanıyor. Olcay Kavaklı Konakları projesi İhlas 2 Evleri'nin arka tarafında yer alıyor.


2 bin 500 metrekare alanda yükselecek olan Olcay Kavaklı Konakları projesi 4 blok halinde yükseliyor. Olcay Kavaklı Konakları projesinde ilk aşamada 3 blok yapılacak. Diğer 4. blok farklı bir parselde kalıyor.


Olcay Kavaklı Konakları projesinde toplam 65 daire bulunuyor. Bu yılın ortasında başlanılması planlanan Olcay Kavaklı Konakları projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks daire tiplerine yer veriliyor. 


Olcay Kavaklı Konakları Beylikdüzü nde bu yıl başlıyor! Yeni proje!


Olcay Kavaklı Konakları projesinde teslimler inşaat başladıktan 18 ay sonra yapılıyor. Olcay Kavaklı Konakları projesinde bloklar 5 katlı olacak. Olcay Kavaklı Konakları'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Tel: 0212 854 32 10

Web: www.olcaylargroup.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön