Otomobil

Oldukça etkileyici bir sürüş dinamiğine sahip olan Kia Cerato’ya tam 62 bin TL zam geldi!

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Kia, haziran ayı kapsamında modellerinin fiyat listesini güncelledi. Kia, Cerato’ya haziran ayında tam 62 bin TL zam yaptığını açıkladı. Yüksek performansı ve etkileyici tasarımı ile Kia Cerato’un yeni fiyatı otomobil satın almak isteyenler tarafından merak ediliyor

Sedan ailesinin en iddialı araçlarından biri olan Kia Cerato’ya tamı tamına 62 bin TL geldi. Yüksek performansı ve etkileyici tasarımı ile Kia Cerato’un yeni fiyatı otomobil satın almak isteyenler tarafından merak ediliyor.

Bu aracın dış dizaynında kullanıcıları ilk olarak çift parçalı ızgara ve hemen üzerinde yer alan Kia logosu karşılıyor. Yanal olarak ön tekerleklerin merkezi ile aynı hizaya kadar uzanan far grubu ise Kia Cerato’nun dinamik ve sportif görünümü birleşiyor.

 

Satışa sunulduğu ilk günden bugüne kadar dizaynıyla görenleri büyülemeyi başaran Kia Cerato, fazlasıyla yüksek bir karakter çizgisine sahip. Bu aracın karakter çizgisi, ön far grubundan arka far grubuna kadar uzuyor. Düz bir hat yerine başlangıç ve bitiş noktalarında kullanılan eğim yardımı ile de Kia Cerato’nun kuvvetli görünümünü destekliyor.

İşte Kia Cerato’nun teknik özellikleri ve yeni fiyatı...

MOTOR VE ŞANZIMAN ÖZELLİKLERİ

Bu araç, 1.6 litrelik MPI benzinli motor ve 6 ileri otomatik vitesle beraber sunuluyor. 1.591 cc hacmi olan motor ile araç 0’dan 100 km/s hıza 11,6 saniyede varıyor. Motor, 128 PS güç ve 155 Nm tork sağlayabiliyor. Böylece kullanıcıların mükemmele yakın bir yol deneyimi yaşamasını sağlayarak farkını ortaya koyuyor.

 

KİA CERATO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

KİA CERATO FİYATI

1.6L 128 PS Otomatik Benzinli Elegance fiyatı: 1.016.000 TL

1.6L 128 PS Otomatik Benzinli Prestige fiyatı: 1.116.000 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.kia.com/tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Haziran 2023 tarihinde saat 04.00'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.55 Türk Lirası, Euro 25.58 Türk Lirası, altının gramı ise 1470 Türk Lirası değerindedir.

Göz alıcı tasarımı ve konforuyla ünlenen Kia Stonic’e zam geldi mi? Kia Stonic’in teknik özellikleri neler?

Kia Rio’da şaşkına çeviren fiyat! Kia Rio’nun haziran ayı fiyatı ne kadar oldu?

Kia Picanto’da şaşırtan fiyat! Hayatınızı kolaylaştıracak Kia Picanto’nun yeni fiyatı belli oldu!