04 / 05 / 2024

Olimpa Evleri nerede?

Olimpa Evleri nerede?

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: Olimpa Evleri

Fuzul İnşaat imzasıyla inşa edilecek Olimpa Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor...



Kanal İstanbul projesinin hemen yanında hayata geçirilecek Olimpa Evleri,  Fuzul İnşaat  tarafından inşa edilecek. Olimpa Evleri nerede sorusunun cevabı için haberimizden yararlanabilirsiniz.


230 konuttan oluşan Olimpa Evleri Başakşehir projesinde daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Olimpa Evleri nerede sorusunun cevabına haberimizden yararlanabilirsiniz.


18 dönüm arazi üzerinde yer alacak Başakşehir Olimpa Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin TL'den başlayıp, 3 bin 500 TL'ye kadar yükselecek.


Proje aşamasında olan Fuzul Olimpa Evleri'nde 3+1 daireler 125 metrekare ve 140 metrekare, 4+1 daireler ise 185 metrekare 4+1 alana sahip. Olimpa Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


İnşasına Temmuz 2013'te başlanması planlanan Olimpa Konutları'nda konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabilecek. Olimpa Evleri nerede sorusuna İstanbul Başakşehir cevabı veriliyor.


Yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness salonu ve sauna gibi sosyal olanaklarının yer alacağı Başakşehir Olimpa Konutları'nda teslimlerin 2015 yılının ortasında yapılması öngörülüyor.


Olimpa Evleri nerede?


Olimpa Evleri nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Başakşehir deniliyor.


Telefon: 0(212) 635 34 34

Web Adresi: http://www.fuzulinsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön