27 / 04 / 2024

Olimpa Evleri teslim tarihi!

Olimpa Evleri teslim tarihi!

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: Olimpa Evleri

Olimpa Evleri teslim tarihi ve detaylı proje bilgilerine haberimizin içerisinde yer vereceğiz. Proje Başakşehir'de hayata geçiriliyor...




Fuzul İnşaat imzasıyla yükselen Olimpa Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Balakşehir'de hayata geçiriliyor. Olimpa Evleri teslim tarihinden haberimizin içerisinde bahsedeceğiz.


11 katlı tek blok halinde yükselen Olimpa Rezidans'ta dairelerin tamamı 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Başakşehir Olimpa Evleri toplam 32 adet daireden meydana geliyor.


İçerisinde alışveriş merkezi de yer alan Olimpa Rezidans'ta sinema salonu, çocuk oyun alanı, restoran cafe, spor salonu, fitness salonu gibi sosyal alanlar ve vale park, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, temizlik hizmeti yer alıyor.


Olimpa Evleri teslim tarihi!


Fuzul İnşaat Olimpa Evleri teslim tarihi olarak 2015 yılı belirlendi. Olimpa Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 400 bin lira ile 450 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.


Tüm dairelerin 155 metrekare 3+1 olarak tasarlandığı Başakşehir Olimpa Rezidans, Havaalanı ve Otogar'a 1,5 kilometre mesafede konumlandırlıyor. Başakşehir Olimpa Evleri teslim tarihi olarak 2015 yılı planlanıyor.


Başakşehir  Fuzul İnşaat  Olimpa Evleri iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 488 23 61

Web Adresi: www.olimparezidans.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön