05 / 05 / 2024

Olimpa Park 2. etapta bahar kampanyası!

Olimpa Park 2. etapta bahar kampanyası!

Başakşehir'de inşa edilen Olimpa Park projesinin 2'nci etabı olan Olimpa Park Plus'ta bahar kampanyası başladı. Fuzul Yapı imzalı projede, peşinat önden değil, ev tesliminde ödenecek.




Fuzul Yapı'nın İstanbul'un hızlı gelişen ilçesi  Başakşehir'de yükselttiği Olimpa Park projesinin 2. etabı için bahar fırsatları başladı. Yeni projeden ev sahibi olmak isteyenler kampanyayla peşinatı önden değil, ev tesliminde ödeyecekler. "Kat kat yaşam, kat kat kazanç" hedefi ile yapılan Olimpa Park'ın yeni projesi Olimpa Park Plus, aile yaşamına değer verenler için tasarlandı. 



Butik yaşam sunuyor

 Olimpa Park Plus, büyük bir park, ilköğretim okulu ve cami tarafından çevreleniyor. 124 adet konut ve 28 adet ticari mağazası bulunan proje, merkezi konumu sayesinde ulaşımı da rahatlatıyor. Proje, 3. Köprü, çevreyolu bağlantıları, 3. Havalimanı, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük Şehir Hastanesi gibi mega projelerin yürütüldüğü bir lokasyonda 'butik bir yaşam' sunuyor.



Sakinleri neler bekliyor? 

Olimpa AVM'nin hemen yanında yer alan Olimpa Park Plus; kafeteryası, Türk hamamı, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otoparkı ve yeşil alanlarıyla özel bir yaşam ortamı sunuyor.  Başakşehir'in merkezinde yer alan projenin yanında büyük bir park, hemen karşısında çocukların yürüyerek gidebileceği bir ilköğretim okulu, camı, alışveriş merkezi ve alışveriş caddesi yer alıyor. 


Posta 


Geri Dön