Genel

Olimpa Regional Mall görücüye çıkıyor

Türkiye'nin ilk Regional Mall'u olacak OLİMPA AVM Başakşehir'de yükseliyor

Nüfusu 200 binleri aşan ve geleceğin İstanbul'u imajını taşımaya başlayan Başakşehir, Türkiye'nin bir "ilk"ine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin ilk Regional Mall'u yani bölgesel AVM'si olacak OLİMPA AVM Başakşehir'de yükseliyor. 

Genelde kârlılığı sebebi ile yatırımcılar AVM'leri işletmeyi tercih ederken, Fuzul Yapı'nın öncülüğünde yükselen OLİMPA AVM, getirisini yatırımcısı ile paylaşacak. Türkiye'de ilk defa uygulanacak bu proje ile girişimciler OLİMPA AVM'den mağaza satın alabilecek. Bölgesel AVM kültürünün Türkiye'deki ilk örneğini teşkil edecek OLİMPA AVM, önümüzdeki birkaç yıl içinde nüfusu 500 binlere ulaşması beklenen Başakşehir'de ortaklarıyla büyümeyi hedefliyor.

Planlaması yıllar önce yapılan ilçede, Olimpa'nın yakın çevresinde başka bir AVM olmayacağından, bu durum Olimpa'yı yatırımıcılar için daha cazip kılıyor.

Başakşehir'de yükselen Türkiye'nin ilk Regional Mall'una ait tüm detaylar, 17 Kasım günü saat 10:00'da The Marmara Hotel'de düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşılacak.