Genel

Olive Tree'de 99 bin Euro'ya daire, 210 bin Euro'ya villa

Olive Tree'de daireler 99 bin euro ile 120 bin euro arasında, villalar ise 210 bin euro ile 220 bin euro arasında satılıyor.

Odek Properties'in Bodrum Güllük'te Olive Tree'de daireler, 99 bin euro ile 120 bin euro arasında değişen fiyatlarla satışa sunulurken sitedeki villaların fiyatları 210 bin Euro'dan başlıyor, 220 bin Euro'ya kadar çıkıyor.

Olive Tree'de yer alan evler eşsiz Güllük Koyu manzarasıyla dikkat çekiyor. Projedeki dairelerin 2 yatak odası, salonu, açık mutfağı, biri ebeveyn yatak odasında olmak üzere 2 banyosu, deniz manzaralı balkonu bulunuyor. Sitedeki ikiz dubleks villalar ise 3 oda ve 1 salon olarak inşa ediliyor.

Sitenin ortak alanlarında yüzme havuzu, fitness salonu, futbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı spor alanları bulunuyor. Güllük merkeze 10 dakika yürüme mesafesinde yer alan Olive ve Tree'den Bodrum Milas Havalimanı'na araba ile 15 dakikada ulaşılabiliyor

Kurulduğu 1990 yılından bugüne kadar, büyük bir bölümü Güllük'te olan 441 projenin yapımını tamamlayan Odek Properties, 3 yıldır vergi rekortmenleri listesine giriyor. 2007 yılı mali takvimi içinde Bodrum'da vergi sıralamasında 2. sırada yer alan firmanın genel müdürü M. Kemal Şengül, Olive Tree Projesi'ne yabancıların büyük ilgi gösterdiğini ifade ediyor. Yabancıların sıcak iklimi nedeniyle özellikle Türkiye'nin güney ve güneybatısını tercih ettiklerini kaydeden Şengül, yabancı havayolu şirketlerinin uluslararası Bodrum Havaalanı'na sık sık sefer düzenlemesinin de bir etken olduğunu dile getirdi. Şengül Güllük'ün Bodrum'a göre daha sakin ve çok güzel plajlara sahip olmasının, kendine has koyları, ünlü çamur banyosu ve tarihi eserleri ile öne çıkmasının da bunda büyük rolü olduğunu sözlerine ekledi.

Tel: 0 252 316 62 06

www.odekproperties.com

Miliyet Emlak