27 / 04 / 2024

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.



Ömür Gedik, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugün ki konuğu oldu. Beykoz'daki lüks villasının kapılarını açan ünlü isim evindeki detayları tek tek gösterdi. 

EVİN DETAYLARI GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRECEK!

Ünlü şarkıcı Ömür Gedik 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu oldu. Köşe yazarı ve sinema eleştirmeni Ömür Gedik  30 kedisiyle birlikte yaşadığı ev görenleri şaşkına çevirdi.

Ömür Gedik in Beykoz daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

LÜKS VİLLASININ KAPILARINI AÇTI

Halktv'de yer alan habere göre; Ömür Gedik’in lük villasının salonunda bej ve siyah tonların hakim olduğu sade dekorasyon hakim. Şık aksesuarlar, objeler ve fotoğraflar odanın dekorasyonunu tamamlıyor.

Gedik’in boğaz manzaralı villasında tüm ayrıntılar 30 tane kedisi için düşünülmüş. Balkonlar tellerle kapatılmış ve kediler için tellerden tüneller yapılmış.

EVİNDEKİ AKVARYUMUN SIRRRI!

Ömür Gedik, evinde bulunan akvaryumunun ilginç hikayesini de izleyenlere anlattı. Gedik, sazan balıklarını korumak için evine akvaryum kurduğunu ifade etti.

Bahçe manzaralı mutfağı ise sade bir dekorasyona sahip.


ÖMÜR GEDİK KİMDİR?

1992′de Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Filolojisi Bölümünden mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra Sabah Dergi Grubu’nda çalışmaya başlayan Ömür Gedik, 1993'te Hürriyet'e geçti. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi Hazırlık Bölümünde 1 sene okutmanlık yaptı.

1999 yılında Hürriyet Kültür Sanat Servisi’nde görev yapmaya başlayan Ömür Gedik'in Hürriyet Kelebek’te ağırlıklı olarak sinema üzerine yazılara yer verdiği bir köşesi var. Televizyonculuğa 2004′te başlayan Ömür Gedik 1 sene boyunca TV8′de sinema içerikli Stüdyo programını hazırladı ve sundu. 2005′ten itibaren Kanal D’de yayınlanan sinema programı Cinemania'yı hazırlayıp sunmakta.

Ömür Gedik in Beykoz daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

2012 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılışı Ömür Gedik tarafından yapıldı. Ömür Gedik üniversite yıllarında kendi kurduğu grupla başladığı müzik hayatını Teoman, Burak Kut ve Halil Sezai ile düet yaptığı ilk maxi single'ı "Portakal, Orda Kal" ile profesyonelliğe taşıdı.

Halil Sezai ile seslendirdiği Paramparça o yılın en çok dinlenen ikinci şarkısı oldu. Bunun ardından ünlü İtalyan şarkıcı Al Bano ile düet yapan ve İskender Paydaş ile çalışan Gedik, gazeteciliğinin yanında sahne hayatına da devam ediyor. 2015 yılında "Hey Onbeşli" ve "Karşılaşma" isimli single'lar yayınladı. Gedik, çeşitli festival ve etkinliklerde sahne almaya devam ediyor.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Geri Dön