Genel

OnaltıDokuz'da metrekaresi 13 bin TL'ye!

Seda Tabak, Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde 'Havada durdum! şžahitlerim var..' başlıklı yazıyı kaleme aldı. Geçen hafta OnaltıDokuz İstanbul projesinin enteresan bir tanıtım kampanyasına katıldım...

Sektörde bildiğim kadarıyla daha önce uygulanmamış bir organizasyon bu. 22 kişinin oturabileceği bir platform, özel bir sisteme sahip olan vinç yardımıyla 100 metreye yükseliyor. Geçen yıl bu zamanlarda Hürriyet İK muhabiri Zeynep Mengi (kendisi yakın arkadaşım olur) Plan B Meeting in the Sky etkinliği kapsamında 50 metrede bir toplantıya katılmıştı. O zaman kendisini çok kıskandığımı itiraf etmeliyim. (Zeynep'e 50 metre fark attım bu arada!:))

Böyle bir organizasyona katılmam için davet geldiği zaman hiç tereddüt etmedim. çok heyecanlı bir deneyim oldu benim için... Havanın o gün rüzgarlı olması biraz tedirginlik yaşatmış olsa da, bu 'çılgın' (!) fikri bulan Global Tanıtım'a, toplantının yapılmasına imkan sağlayan Astay Gayrimenkul'e çok teşekkür ediyorum.

Bu organizasyonun düzenlenme amacı ise şu: OnaltıDokuz İstanbul'a, farklı bir açıdan bakmayı arzu eden ev sahiplerinin ve ya potansiyel müşterilerin, dairelerin bulunduğu katlara gelerek muhteşem bir İstanbul manzarasına çıkarması... 100 metre yüksekten İstanbul manzarasını gözler önüne seren platformda izleyiciler, tıpkı evlerinden izler gibi, avm konforla ve güvenle tamamlanacak dairelerinin manzarasını birebir seyretme, yaşayacakları keyfi test etme olanağı buluyor. İstanbul'u yepyeni ve hiç görülmemiş bir açıdan görme olanağı sunan OnaltıDokuz İstanbul, bu özelliğini test etmek isteyenlere 1 ay süreyle bu fırsatı sunuyor. Yapılan bu organizasyonun her zaman en iyiyi yapmak, en iyiyi sunmak anlayışının bir yansıması olduğunu söylüyor Astay Gayrimenkul Genel Müdürü Atilla Öztürk ye ekliyor: 'Bu aktivitedeki amaç, projemizden ev sahibi olmak isteyenlerin, seçim aşamasında, aldığı bilgilerin yanında vaat ettiğimiz manzara keyfini birebir yaşamalan. Böylece gerçeğe en yakın keyfi alabileceklerini düşünüyoruz. Müşterilerimiz, projenin maketini, katalogunu, örnek dairesini gördükten, üç boyutlu tanıtım filmini izledikten sonra, bir de manzarayı dairesinin yerinden izleyecek.'
OnaltıDokuz projesi hakkında...

Astay Gayrimenkul'ün 175 milyon dolar (280 milyon TL) yatırımla hayata geçirdiği OnaltıDokuz İstanbul projesinin Mart 2012'de tamamlanması hedefleniyor. Zeytinbumu'nda yükselen OnaltıDokuz İstanbul daireleri, en alttan en üst kata kadar, Marmara'dan Haliç'e ve Boğaz'a hakim bir manzara sunuyor. 36, 32 ve 27 katlı üç bloktan, 1+1, 2+1,3+1,4+1,3+2 ve 6,5+2 olmak üzere 6 tip rezidans ya da apart daire seçenekleriyle toplam 496 daireden oluşan OnaltıDokuz İstanbul projesinde, dairelerin metrekare fiyatı 7 bin TL ile 13 bin TL arasında değişiyor. Sahil yolu üzerinde, Marmaray ve tüp tünel girişine komşu olan proje, Boğaziçi Köprüsüne 16 km, Atatürk Havalimanı'na 8 km, E-5 karayolu ve İDO Yenikapı iskelesine de 4 km uzaklıkta bulunuyor, Sirkeci ve Taksim gibi İstanbul'un kalbi olan merkezlerin tam ortasında yer alıyor. Radyejeneral sistem ve depreme dayanıklı Fore kazıklarla depreme karşı güvenli bir yapı olarak geliştirilen OnaltıDokuz İstanbul, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyelerinin danışmanlığıyla mevcut deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlanan zemin etüt, statik, betonarme raporlarıyla da projenin güvenliğinin altını çiziyor.
Hürriyet/Seda TABAK

 

www.onaltidokuzistanbul.com  
444 4 16 9

 

Projeden görüntüler için tıklayınızOnaltı Dokuz İstanbul'un havadan görüntüleri için tıklayınız