Genel

Onaltıdokuzİstanbul'da vinçle pazarlama yapılıyor!

Kesintisiz İstanbul manzarası ile Zeytinburnu ’nda yükselen Astay Gayrimenkul ’ün Onatlıdokuzİstanbul Projesi, ayakları yerden kesen bir uygulamaya sahne oluyor

Kesintisiz İstanbul manzarası ile Zeytinburnu 'nda yükselen Astay Gayrimenkul 'ün Onatlıdokuzİstanbul Projesi, ayakları yerden kesen bir uygulamaya sahne oluyor.

Astay Gayrimenkul, ilk rezidans projesi olan OnaltıDokuz İstanbul 'un manzara deneyimini, bir vinç aracılığı ile konutların bulunacağı yüksekliğe çıkartarak yaşatıyor. İstenen yükseklikte içecek ikramının da yapıldığı uygulama ile bir hafta içine 250 kişi vinç ile İstanbul manzarası seyretti. Üç hafta daha devam edecek uygulama, satın alma öncesindeki tereddütleri kesin karara bağlıyor.

OnaltıDokuz İstanbul 'dan daire sahibi olmak isteyenler, özel bir sisteme sahip olan vinç yardımıyla evlerinin bulunduğu kata taşınan bir platform üzerinde, dairelerinin konumunu ve manzara sını inceleme fırsatı buluyor. İstanbul Kazlıçeşme 'de 3 blok olarak yükselen ve satışa çıkan 220 konuttan yüzde 85 'inin satıldığı projede 100 metre yüksekten İstanbul manzarası seyredilebiliyor.

Konutla aynı yükseklikte
Mart 2012 'de tamamlanacak dairelerinin manzarasını birebir seyretme, yaşayacakları keyfi test etme olanağı sunduklarını dile getiren Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, vinçle konutların yüksekliğine çıkanların mutlaka ev almak zorunda olmadıklarını dile getirdi. Fakat uygulamanın satın alma kararı üzerinde etkili olduğunu kaydeden Toprak, “İnsanlar, almak istediği konutun açı ve yüksekliğini platformda test etme imkanı buluyor. Potansiyel konut alıcılarının kararını bu uygulama etkiliyor. Örneğin ön cepheden konut almaya imkanı yetmeyenler, yükseklik ve açıdan manzarayı görünce bir arkadaki konutu almaya karar veriyor ” diye konuştu.

Gerçekleştirilen aktivitenin her zaman en iyiyi yapmak, en iyiyi sunmak anlayışının bir yansıması olduğunu belirten Astay Gayrimenkul Genel Müdürü Atilla Öztürk, “Aktivite ile projemizden ev sahibi olmak isteyenlerin, seçim aşamasında, aldığı bilgilerin yanında vaat ettiğimiz manzara keyfini birebir yaşamalarını hedefliyoruz. Böylece gerçeğe en yakın keyfi alabileceklerini düşünüyoruz. Müşterilerimiz, projenin maketini, kataloğunu, örnek dairesini gördükten, üç boyutlu tanıtım filmini izledikten sonra, bir de manzarayı dairesinin yerinden izleyecek ” dedi.

Bir yıl sonra hayat başlıyor
Astay Gayrimenkul 'ün 175 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği, OnaltıDokuz İstanbul projesinin Mart 2012 'de tamamlanması hedefleniyor. İstanbul 'un gelişen merkezi Zeytinburnu 'nda yükselen OnaltıDokuz İstanbul 'un konutları, en alttan en üst kata kadar, Marmara'dan Haliç'e ve Boğaz'a hakim bir manzara sına sahip bulunuyor.