29 / 04 / 2024

Önay Grup Önay Garden ödeme planı!

Önay Grup Önay Garden ödeme planı!

Firma: Önay Grup

Proje: Önay Garden Residence

2+1 dairelerin satışlarının sürdüğü Önay Grup Önay Garden ödeme planı 'na dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz...




42 bin 500 metrekare inşaat alanına yayılan  Önay Garden Residence projesi Beylikdüzü’nde yer alıyor.  Önay Grup  tarafından yükselen Önay Garden projesi konut ve ticari birim karması şeklinde tasarlandı. 


Bina oturum alanı 3 bin 700 metrekare olan Önay Garden 'da 1+1 ve 2+1 tipinde konutlar ve ticari birimler mevcut. Önay Grup Önay Garden ödeme planı 'nın ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor. 



Önay Grup Önay Garden projesinde 1 oda 1 salon dairelerin alanı 58 metrekare ile 62 metrekare arasında, 2 oda 1 salon dairelerin alanı 86 metrekare ile 150 metrekare aralığında değişiyor. Önay Grup Önay Garden ödeme planı 'na göre projenin daire fiyatları şöyle: 



Önay Grup Önay Garden daire fiyatları: 


Projede setış süreci devam eden Önay Grup Önay Garden projesinde dairelerin fiyatları 250 bin lira ile 300 bin lira arasında değişiyor. Önay Grup Önay Garden ödeme planı 'na dair bilgiler şöyle: 



Önay Grup Önay Garden ödeme planı!



Önay Grup Önay Garden ödeme planı: 


Önay Grup Önay Garden ödeme planı 'na göre daire sahibi olmak için tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan tutar için banka kredisi kapsamında 120 aya kadar vade yapılabiliyor. Önay Grup Önay Garden ödeme planı 'na dair bilgilerin ayrıntıları için projeye 0212 853 13 13 numaralı satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz. 


 Toplamda 373 konuttan meydana gelen Önay Grup Önay Garden projesinde Türk hamamı, buhar odası, squash, bilardo salonu ve masa tenisi gibi imkanlar mevcut.



Telefon: 0212 853 13 13

Web Adresi: www.onaygarden.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön