Ekonomi

Önceki promosyon kampanyalarını unutacaksınız! Tek seferde 10.900 TL verilecek!

Promosyon kampanyaları hala devam ediyor. Bu banka promosyonda çığır açtı. Tek seferde 10.900 TL verilecek. İşte detaylar!900 TL nakit promosyon ödemesinde bulunacak

Bankadan yapılan promosyon açıklamasında, Haziran 2023 itibari ile 10.900 TL nakit promosyon ödemesinde bulunacak. Bu ödemeden yararlanacak kişiler belirlendi. İşte ayrıntılar...

Çalışanlara verilen promosyon miktarında artış katlanarak devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi, çalışanlarına promosyon ödemesi yapmaya hala devam ediyor. Bu çerçevede, belediye ve Yapı Kredi Bankası Çerkezköy Şubesi ile promosyon anlaşmasına imza attı. Banka, en yüksek promosyon teklifini verip, kayıtlara geçti ve çalışanlara ödemelere de başlayacak.

HER ÇALIŞANA 10 BİN 900 TL VERİLECEK!

Çerkezköy Belediyesi'nde çalışmakta olan memur, işçi ve sözleşmeli personel bazdaki promosyon anlaşması için imza töreni yapıldı. Törene Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Yapı Kredi Bankası’nın Çerkezköy Şube Müdürü olan Cantürk Sakinoğlu katıldı ve anlaşmayı beraber imzaladılar.

Başkan Akay, imza töreninde yaptığı konuşmasında, Çerkezköy Belediyesi'nde çalışan 206 personelin 3 sene süre boyunca maaşlarını Yapı Kredi Bankası Çerkezköy Şubesi'nden alacaklarını belirtti. Bilhassa bankanın kişi başı 10 bin 900 TL teklif sundu ve en yüksek teklifi verdiğini ifade etti. Başkan Akay, bu anlaşmanın hem belediye personeline hem de bankaya hayırlı olmasını dilerim.

 

Yapı Kredi Bankası Çerkezköy Şube Müdürü olan Cantürk Sakinoğlu ise Nisan ayından itibaren Çerkezköy Belediyesi personelinin maaşlarını bankadan alacaklarını dile getirdi. Sakinoğlu, bu anlaşmanın hem belediye personellerine hem de bankaya yararlı olmasını dilediğini ifade etti. Bu bilgilere ek olarak, bankanın 3 sene boyunca da belediye çalışanlarına hizmet vermekten mutluluk duyacağını söyledi.

Bu bahsedilen promosyon anlaşması, Çerkezköy Belediyesi personellerine finansal yarar sunarken, Yapı Kredi Bankası'nın da müşteri tabanını genişletme ve hizmetlerini sunma imkanını sağlayacaktır. Her iki taraf için de olumlu sonuçlar doğurmasını temenni ediyoruz.

VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu? VakıfBank kaç para ihtiyaç kredisi veriyor?

Akbank Tatil harcamalarınızda da yanınızda! Siz harcarken kazanacaksınız! İşte detaylar!

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!