28 / 04 / 2024

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...



Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, 5 Kasım 2022 tarihinde Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu.

1984 yılında Diyarbakır’da doğan Önder Yiğit, üniversite eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı. Kısa bir süre TAGO Mimarlık’ta çalışan Önder Yiğit, sonrasında aile şirketi Yiğit Group bünyesinde yönetici olarak görev üstlendi. 

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Cuma Yiğit 1978 yılında Yiğit Group'un temellerini attı. Grup şirketleri arasında inşaat sektörü başta olmak üzere otomotiv, gayrimenkul ve gıda yer alıyor. 

İnşaat sektöründe faaliyetlerini Fortis markası ile sürdüren Yiğit Group, otomotiv sektöründeki faaliyetlerini Mercedes-Benz Yiğitler firması bünyesinde yürütüyor. 

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

İnşaat sektöründe Türkiye çapında önemli modern yaşam alanları, fabrikalar ve hastane tesislerine imza atan grup, 2014'te Fortis İstanbul projesini hayata geçirdi. Aynı zamanda, Kadıköy'de Karma Yaşam Projesi olan Fortis Yeni Kadıköy projesine de imza attı. Yiğit Group son olarak, Bayer İnşaat ile hayata geçirdiği Acıbadem Konakları projesini satışa sundu. İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da konumlanan Acıbadem Konakları, Validebağ Korusu'na komşu. Toplam 345 adet konut ve 10 blok olarak hayata geçirilen projede 2+1'den 5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. 

Peki Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi hangi alanlarda faaliyet gösterecek? İşte ayrıntılar...


Geri Dön