28 / 04 / 2024

One Tower Ankara satılık!

One Tower Ankara satılık!

Firma: Özçelik-İmaj-Tan Ortaklığı

Proje: One Tower

Özçelik-İmaj-Tan ortaklığı imzası taşıyan One Tower Ankara satılık daire fiyatları minimum 573 bin TL'den başlangıç gösteriyor...




2 kuleden meydana gelecek şekilde tasarlandığı  One Tower  projesi Ankara'nın Oran ilçesinde yükseliyor. Özçelik - İmaj - Tan ortaklığı çalışması ile yükselen One Tower  Ankara  projesinin satışları sürüyor. 


Kuleleri 48'er kat halinde yükselen One Tower Ankara projesinin inşaat alanı 190 bin 183 metrekareye yayılmış durumda. 85 metre yükseklikte hayat bulacak olan One Tower Ankara projesinin konut satışları devam ediyor. One Tower Ankara satılık daire fiyatları şöyle: 


One Tower Ankara satılık daire fiyatları: 


One Tower Ankara satılık konutları minimum 573 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısına sunuluyor. 


One Tower Ankara ödeme: 


One Tower Ankara projesinin ödeme koşulları müşteriler ile yapılan karşılıklı görüşmeler ile belirleniyor. One Tower Ankara satılık daire fiyatları ve proje bilgileri için satış ofisine 0312 483 03 03 numaralı satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz . 


One Tower Ankara satılık!


One Tower Ankara ne zaman teslim edilecek? 


Yoga alanları, yüzme havuzları, otopark, masaj odaları gibi imkanların yer aldığı One Tower Ankara 'nın  Mayıs 2015'te teslim edilmesi hedefleniyor.


One Tower Ankara nerede? 


One Tower Ankara adresi: Kudüs Cad. No:6 Oran Mah. / ANKARA


One Tower Ankara telefon: 0312 483 03 03 

Telefon    : 0312 483 03 03 

Web adresi : http://onetower.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön