01 / 05 / 2024

OnePlus Nord 3 teknik özellikler ve tasarımı

OnePlus Nord 3 teknik özellikler ve tasarımı

OnePlus Nord 3'ü söylentiler arasında görmeyeli uzun zaman oldu. Telefon geçen sene bekleniyordu ama gelmedi. Bunun yerine OnePlus , OnePlus Nord 2 için başka bir varyantı piyasaya sürmeye karar verdi. Bu yıl, görünüşe göre nihayet OnePlus Nord 3'ü tüm görkemiyle görüyoruz.



Telefonun resmi bir lansman tarihi olmamasına rağmen, söylentiler arasında dolaşmaya devam ediyor. Bugün, merakla beklenen bu orta sınıf telefon hakkında önemli bir bilgi sızıntısı ortaya çıktı. Sızan bir dizi fotoğraf, telefonu, perakende kutusunu, bazı “Nord” kartlarını ve şarj cihazını gösteriyor. Hayal gücüne hiçbir şey bırakmıyor ve ben Carl Pei'nin şirketinden bahsetmiyorum.

OnePlus Nord 3 teknik özellikler ve tasarımı

OnePlus Nord 3 teknik özellikleri

Söylentiler, Nord 3'ün yeniden markalanmış bir Ace serisi akıllı telefon olduğunu gösteriyor. OnePlus, OnePlus Ace 2'yi OnePlus 11R olarak yeniden adlandırdığında, bu seçeneği kaldırdık. Ardından şirket, Snapdragon 8+ Gen 1'i Dimensity 9000 CPU lehine terk eden meraklı bir OnePlus Ace 2V'yi tanıttı. Bu telefonun Çin'de piyasaya sürülmesiyle cevabımızı aldık. Şimdi ise yeni sızıntı, OnePlus Nord 3'ün OnePlus Ace 2V ile benzerliklerini doğruluyor . Açıkçası, bu cihazı farklı kılmak için tüm "Nord" markalarına sahibiz ve bazı özellikler biraz farklı.

OnePlus Nord 3 teknik özellikler ve tasarımı


Geri Dön