Genel

Online Milli Piyango bileti! Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ne kadar? Milli Piyango bileti nereden alınır?

Milli Piyango bileti ne kadar? soruları yılbaşı yaklaşırken hız kazandı. İşte milli piyango biletine dair detaylar!Bu yıl 200 milyon liralık büyük ikramiyenin dağıtılacak

Milli Piyango online bileti yılbaşına az bir zaman hayal kuran vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Bu yıl 200 milyon liralık büyük ikramiyenin dağıtılacak.

Peki Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ne kadar? Milli Piyango bileti nereden alınır? sorularının yanıtı ve bu konuda merak edilenler…

2023 Yılbaşı Özel Milli Piyango Çekilişi 31 Aralık 2022 akşamı canlı olarak yayınlanacak. Bu yıl 200 milyon liralık büyük ikramiyenin dağıtım garantili olacağı açıklanırken, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı da 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacak. 2023 Yılbaşı Milli Piyango biletleri için vatandaşlar bayilerin önünde kuyruklar oluşturmaya devam ediyor. Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde, biletler 31 Aralık günü saat 12.00’ye kadar seyyar ve gezici bayilerin yanı sıra online olarak satılacak.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango yılbaşı biletlerini Milli Piyango Online web sitesi, Milli Piyango mobil uygulamasıyla ayrıca  Milli Piyango bayileri üzerinden 7 Kasım 2022 itibari ile satın alınabilir.

Online ekran üzerinde biletini seç, kendi biletini oluşturma olanağı ile amorti seçenekleri bulunuyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım ve tam bilet seçenekleri arasından istedikleri bileti alabiliyorlar.

MİLLİ PİYANGO ONLİNE HESABI NASIL OLUŞTURULUR?

Üye Ol sayfasında yer alan formu doldurarak yeni hesap oluşturabilirsiniz. Ancak 18 yaşını doldurmuş olmak ve T.C. vatandaşı olunmalıdır. Bu kişiler Milli Piyango Online üyesi olabilir. Milli Piyango Online hesap bilgileriniz üyelik kaydınız tamamlandığı zaman  e-posta adresinize bilet gönderilir.

2023 MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 200 TL, yarım 100 TL ve çeyrek bilet 50 TL şeklindedir.

BÜYÜK İKRAMİYE ÇIKANA KADAR ÇEKİLECEK

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar sürecek. Bu yıl 200 milyon lira olan büyük ikramiye ile 2 adet 20 milyon lira, 10 adet 2 milyon lira, 20 adet 1 milyon lira, 30 adet de 500 bin liralık ikramiye dağıtılacaktır.

GSS prim borcu olanlar bunu beklemiyordu! Yeni gelişme duyuruldu! 2023 yılının sonuna kadar…

Bu telefona sahipseniz aman dikkat! O markalı telefonlar 2023’te WhatsApp kullanamayacaklar!