28 / 04 / 2024

OnlyFans Türkiye’de yasaklandı: Giriş yapılamıyor! Peki ama neden? 

OnlyFans Türkiye’de yasaklandı: Giriş yapılamıyor! Peki ama neden? 

Son günlerde yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle OnlyFans web sitesine Türkiye'den girişler yasaklandı. İşte ayrıntılar...



OnlyFans, son zamanlarda Türkiye'de yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle erişime engellendi.  Bu platform, başlangıçta farklı içerik üreticilerinin kendi abonelerine erişim sağlaması için kullanılan bir abonelik tabanlı bir platform olarak başladı. Ancak zamanla +18 içeriklere de yer vermesiyle bilinir hale geldi.

Son dönemde bazı kullanıcıların aile üyelerini platformda paylaştığı iddiaları ortaya çıkmış ve bu durum geniş çapta tepkilere neden olmuştu. Özellikle sosyal medyada başlatılan OnlyFans kapatılsın kampanyası ve CİMER'e yapılan binlerce şikayet, platformun Türkiye gündemine oturmasına yol açtı.

Bu gelişmelerin ardından Türkiye'den OnlyFans web sitesine erişim engellendi. Ancak, henüz resmi bir kapatma kararı alınmış değil. Erişim engeli nedeniyle siteye Türkiye'den erişilemezken, yurtdışından hala erişim sağlanabilmekte. Bu durum, teknik bir sorun yerine yasaklama olduğunu düşündürmekte.

OnlyFans, dünya genelinde popüler bir platform olmasına rağmen, Türkiye'deki son gelişmeler nedeniyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bu olay, internet içeriği, sansür ve çevrimiçi platformlarla ilgili tartışmaları da beraberinde getirmişti. Platformun Türkiye'deki durumu ve geleceği, yetkililerin alacakları kararlar ve kullanıcıların tepkileri doğrultusunda şekillenecektir.


Geri Dön