Kim Kimdir?

Onur İncehasan evli mi? Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olan Onur İncehasan ne mezunu? Onur İncehasan kimdir? İşte ayrıntılar... 1997 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan İncehasan, yüksek lisansını 2014-2015 yılları arasında Gedik Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde tamamlamıştır

Onur İncehasan, Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yapan bir isimdir. 1997 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan İncehasan, yüksek lisansını 2014-2015 yılları arasında Gedik Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde tamamlamıştır.

Kariyerine özel sektörde kısa süreli deneyimlerle başlayan Onur İncehasan, 1998 yılında İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nde (İGDAŞ) Proje Mühendisi olarak çalışmaya başlamıştır. İGDAŞ'ta uzun yıllar boyunca çeşitli görevler üstlenen İncehasan, Eğitim Uzmanı, İç Tesisat Müdürü, Kalite Müdürü, Anadolu Bölge Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı (İşletme) ve Yönetim Danışmanı gibi pozisyonlarda görev yapmıştır.

Yöneticilik kariyeri boyunca birçok projede liderlik yapmış olan İncehasan, teknik şartnamelerin oluşturulması, yönetmelik ve standartların hazırlanması, kamu kaynaklarının verimli kullanımı ve müşteri süreçlerinin iyileştirilmesi gibi konulara odaklanmıştır. Bu projelerden biri sayesinde Milli Prodüktivite Merkezi tarafından "2007 Yılın İşvereni" seçilmiştir.

Onur İncehasan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da yöneticilik yapmıştır. Mart 2020 tarihinden itibaren Vakıf GYO'da Genel Müdür olarak görevine başlamıştır. Aynı tarihte Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen İncehasan'ın ataması, SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği gereği, şirket faaliyetlerini etkileyecek herhangi bir olumsuz durum oluşturmamaktadır.

Onur İncehasan evli ve üç çocuk babasıdır. İş hayatındaki deneyimleri ve liderlik yetenekleriyle Vakıf GYO'da önemli bir rol oynamakta ve şirketin yönetimine katkı sağlamaktadır.