Konut

Onur Park Life'ta metrekaresi 2 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla!

Hazır beton üretimiyle tanınan Onur Çimento Yapı, Esenyurt’un kuzeyinde hayata geçirdiği 718 konutluk Onur Park Life projesiyle gayrimenkule girdi. Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 600 TL’den başlıyor.

Hazır beton üretimiyle tanınan Onur Çimento Yapı, Esenyurt’un kuzeyinde hayata geçirdiği 718 konutluk Onur Park Life projesiyle gayrimenkule girdi. Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 600 TL’den başlıyor.


İstanbul’un her yıl 700 bin metreküplük hazır beton ihtiyacını karşılayan Onur Çimento’da gayrimenkul sektörüne girdi. Onur İnşaat ve Onur Çimento Yapı, Esenyurt’un kuzeyinde Bahçeşehir’e komşu 46 bin 800 metrekarelik kendi arazisinde Onur Park Life İstanbul’u hayata geçirdi. 718 konut ve 231 mağazadan oluşan Onur Park Life İstanbul 2 bin 600 TL’lik metrekare satış fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bölgede metrekare satış fiyatları ise 4 bin TL’ler seviyesinde. Recidence, AVM ve business karma konsept projesi olan Onur Park Life İstanbul, 1000 m2 lik kreş, bir katta dört daire konsepti, birbirini görmeyen ve manzarası açık blok anlayışı, yüksek tavanlı mimarisi, en küçük 2+1’lerin 132 metrekareden başladığı daireleriyle bölge projelerinden ayrılıyor.


Sanayi sitesinden konuta döndü


Onur İnşaat, Esenyurt'un kuzeyi ile ilgili planların 2015 yılında değişmesiyle birlikte projelerini de değiştirdi. Planların yenilenmesiyle eskiden küçük bir sanayi sitesi olarak planladıkları projede revizyon yaptırarak ticaret ve konut olarak yeniden yaptırdıklarını aktaran Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Onur, bölgenin özellikle Akbatı projeleriyle başlayarak batı istikametinde gelişen bir lokasyon olduğunu ifade ederek, "Emlak Konut projeleri ve Kiler GYO’nun Referans projesinin de bölgeyi yeniden cazibe alanı yaptı" dedi. Onur, firma olarak kendilerinin de 46 bin 800 metrekarelik arazileriyle bölgede öne çıkmayı hedeflediklerini aktaran Onur, “Park Life İstanbul projemizde büyük dairelere yer vererek ferah bir yaşam sunmayı amaçladık. Genel olarak projelerde 2.50 metre olan tavan yüksekliğini projemizde 3.10 metreye, kat yüksekliklerini ise piyasanın üstünde 3,10, 3.30 ve 3.50 metre olarak çözdük. Bu da projeye değer katıyor. Yeşile ve peyzaja önem veriyoruz. Projenin yüzde 70’ini yeşil alan yaptık" dedi. Onur, satışta olan 299 daire ve 89 mağazanın olduğu birinci etapta ki dairelerin ise yüzde 20’sinden fazlasını sattıklarını söyledi.


 www.onurparklife.com/