Otomobil

Opel Astra piyasayı darmaduman edecek! İnanılmaz fiyatı ile Türkiye yollarında!

Opel, Astra modeli ile otomobil sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2022 model Opel Astra'nın çarpıcı özellikleri ve 2022 güncel fiyat listesine ilişkin detaylar...Bu göz alıcı model ne kadar özellikleri ile öne plana çıksada fiyat listesiyle de alıcılarını etkilemeyi başarıyor

Otomobil sevenler tarafından merakla beklenen Opel'in Astra modeli sonunda piyasaya çıktı. Bu göz alıcı model ne kadar özellikleri ile öne plana çıksada fiyat listesiyle de alıcılarını etkilemeyi başarıyor. Piyasaya yeni çıkarılan bu model 2022 senesinin ilk aylarında Türkiye'ye gelecek. Kompakt tasarımıyla ve yenilikçi detaylarıyla alıcılarının duygularını harekete geçirecek. Otomobil iç ve dış tasarımlarında da gayet başarılı.

 Alıcıların dikkatlerini ilk bakışta üzerine toplayacak olan bu model kadın otomobil tutkunlarına hitap etmeyi amaçlıyor. Otomobilin dış tasarımına baktığımızda Opel markasının göz bebeği olan yeni vizör, Crossland, Mokka ve Grandland SUV modellerinde de olduğu gibi yeni Astra modeli de dikkat çekiyor.

Yeni Opel Astra'nın tasarımı nasıl? sorusunun cevabı haberimizde...

Otomobilin tasarımında dikey olarak konumlandırılan stop lamabaları bulunuyor. Araçta gündüz sürüş farlarının kanat şeklinde olması dikey ve yatay eksenler ile birleştiriyor. Opel Astra'yı diğer modellerden ayıran en önemli özelliğin heyecan uyandıran tasarımı olduğu belirtiliyor. Otomobil altı farklı renk seçeneği ile alıcılarına sunuluyor. 

Opel Astra üst düzey teknoloji sistemiyle birlikte özel iç tasarıma, 10 inç büyüklüğünde iki adet geniş dijital ekrana, sürücü yan havalandırma ızgaralarına, insan ve makine ara yüzünü sezgisel olarak kullanılmasını sağlayacak sisteme de sahip. Aracın iç tasarımında kullanılan renkler ve döşemelerin seçimleri doğru denge kavramına odaklanılarak gerçekleştirildi.

İşte Opel Astra Avrupa fiyat listesi...

İşte yeni Opel Astra Avrupa fiyat listesi...

2022 Opel Astra Ultimate paket
Avrupa satış fiyatı:
44 bin 10 Euro

2022 Opel Astra GS Line paket
Avrupa satış fiyatı:
40 bin 330 Euro

2022 Opel Astra Elegance paket
Avrupa satış fiyatı:
39 bin 100 Euro

2022 Opel Astra Edition paket
Avrupa satış fiyatı:
36 bin 710 Euro

Renault kampanya için düğmeye bastı! 160 bin TL'ye düşüyor!

Fiat Fiorino gündeme bomba gibi düştü! Resmen yok fiyatına satacak!

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Toyota'dan 260 bin TL'lik indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

Opel'den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!

Ford Focus 2022 fiyat listesi resmen uçtu!

Volkswagen hızla büyümeye devam ediyor: İki yeni SUV modeli yolda!