Otomobil

Opel Corsa Elektrik’e tam 110 bin TL indirim geldi! İşte faiz indirimli Corsa-E’nin Ekim 2024 fiyatları!

Opel Corsa Elektrik’in merakla beklenen Ekim 2024 fiyat listesi açıklandı. Opel Corsa-E’ye bu ay tam 110 bin TL indirim geldi. İşte faiz indirimli Corsa-E’nin Ekim 2024 fiyatları…

Gündemden düşmeyen otomotiv sektöründe geçtiğimiz aylarda arkaya arkaya zamlar yeni bir araç sahibi olmak isteyenleri üzerken, pek çok firma da yeni kampanyalarını peş peşe açıkladı.

En sevilen ve en çok satan otomobil markaları arasında yer alan Opel de merakla beklenen Ekim 2024 kampanyalarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu. Türkiye’de de son dönemlerde sık sık gündeme gelen elektrikli otomobil atağını Mokka-e ile başlatan Alman otomotiv devi Opel, söz konusu bu iddiasını Corsa-E ile devam ettirirken, Corsa Elektrik için başlattığı indirim kampanyasıyla da yüzleri güldürdü.

Yeni bir elektrikli otomobil sahibi olmak isteyenlerin arama motorlarında sık sık araştırdığı Ekim 2024 fiyat listesini resmi internet sitesi üzerinden  açıklayan Opel faiz kampanyasını da duyurdu.

Opel tarafından paylaşılan detaylara göre Corsa Elektrik sadece sabit mıknatıslı senkron motoruyla değil, aynı zamanda önceki nesillerin kompakt dış boyutlarını koruyan sportif tasarımıyla da rakiplerini geride bırakırken, Ekim ayı indirimiyle de dikkat çekiyor.

4,06 metre uzunluğa sahip olan Opel Corsa Elektrik’te aerodinamik biçimde optimize edilen jantlar bulunurken, söz konusu araç ayrıca iç mekanı ısıtmak ve soğutmak için bir ısı pompası da kullanıyor.

Nakit ödemelerde 50 bin TL indirim imkanı sağlanan ve bu indirim dışında kredi kullanıldığında 250 bin TL için 12 ay 0 faiz seçeneği sunulan Corsa Elektirik’,n 50 kWh kapasiteli bataryası, 100 kw’lik DC hızlı şarj istasyonlarında yalnızca 30 dakikada yüzde 80’e kadar şarj oluyor.

Opel Corsa Elektrik’in tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 1 milyon 395 bin 900 TL olarak açıklanırken, online rezervasyona özel olarak 1 milyon 285 bin 900 TL olarak açıklandı.

OPEL CORSA ELEKTRİK EKİM 2024 FİYAT LİSTESİ 

Motor / Şanzıman         Donanım             Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı

100 kW                         GS                       1.395.900 Türk Lirası 


Web: https://fiyatlisteleri.opel.com.tr/


Emlak Konut GYO Ormanköy Çekmeköy'ün kesin kabulü yapıldı! 

Sunset İncek’te son 2+1’ler peşinde indirim fırsatıyla satışta! Teslimler ay sonunda!

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İnce ve kalın demir fiyatları resmen uçtu! 16 Ekim 2024 demir fiyat listesi