Otomobil

Opel Insignia'dan bomba gibi haber! Fiyat listesi açıklandı!

Opel’den tercihini sıfır araçtan yana kullanmak isteyenlere sevindirici haber geldi. Opel Insignia modelinin güncel fiyat listesi belli oldu. İşte Opel Insignia 2022 fiyat listesi...2022 sensi ile birlikte gelen zamlardan sonra sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler Yeni Opel Insignia modelinin fiyat etiketleri ne kadar sorusuna cevap aramaya başladı

Yeni Opel Insignia fiyat etiketleri otomobil sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor. 2022 sensi ile birlikte gelen zamlardan sonra sıfır araç sahibi olmak isteyen kişiler Yeni Opel Insignia modelinin fiyat etiketleri ne kadar sorusuna cevap aramaya başladı.

Döviz kurundaki dalgalanma ve çip krizi nedeniyle sıfır otomobil fiyatları da zirveyi gördü. Devletin ÖTV matrah düzenlemesi otomobil sektörünü de hareketlendirdi. ÖTV indirimi ile araç fiyatları belli oranlarda düşüşler yaşasa da otomobil markalarının yaptığı çeşitli zamlar ile yine yükselişe geçti. Opel'in Insignia modeli Türkiye'de en çok satan otomobil modelleri arasında yerini aldı. 

Opel Insignia modelinin fiyat etiketlerini yeniden mi güncelledi? Detaylar haberimizde...

Şubat ayında bir çok otomobil markası fiyat listelerini güncelledi. Bu fiyat listelerinde dikkat çeken otomobil markalarından biri Opel oldu. Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler Opel'in fiyat listesine göz atabilir. Ülkemizde en çok ilgi gören hatchback sınıfı araç modellerinden olan Opel Insigna güncellediği fiyat seçenekleri ve yeni özellikleri ile alıcılarını bekliyor.

Opel'den sıfır otomobil sahibi olmak isteyenler fiyat listesine ilişkin araştırmalar başladı. İnternette en sık aratılanlar arasında Opel Insigna fiyatları ne kadar ve Opel Insigna ne kadar soruları bulunuyor. 2022 senesi ile birlikte yeni gelen düzenlemeler sonucunda otomobil fiyatları düşürülmüştü. Ancak otomobil üreticilerinin yeniden yapmış olduğu zamlar sonucunda araçlar eski fiyatına geri döndü.

Peki Opel Insigna modelinin özellikleri neler? Sorusunun cevabı haberimizde...

 

İşte yeni Opel Insignia modelinin özellikleri...

Yeni Opel Insigna dört farklı donanım seçenekleri ile satışa çıkarıldı. Bu donanımlar, Elegance, Edition, Ultimate ve Exclusive. Otomobilin yakıt deposu 62 litre, bagaj hacmi 490 litre, yakıt türü Dizel, 136 beygir gücüne ve ileri vitesle alıcılarına sunuluyor. Elegance modeli 18 inç alaşımlı jantlara, Pixel LED ön farlara, 8 inçlik dijital sürücü bilgi ekranına, geri görüş kamerasına, ısıtmalı ve masaj özellikli sürücü koltuğuna sahip. Exclusive modeli, 20 inç elmas kesim alaşımlı jantlara, siyah deri koltuk döşemesine, ön koltuk soğutma sistemine ve 8 inçlik navigasyonlu multimedya sistemine sahip.

Opel Insigna modelinin güncel fiyat etiketleri ne kadar? Sorusunun cevabı haberimizde...
 

İşte Opel Insignia güncel fiyat listesi...

AT8 Elegance 1.5 122 HP DİZEL
Fiyatı: 
779.900 Türk Lirası

AT8 Exclusive 1.5 122 HP DİZEL
Fiyatı:
873.900 Türk Lirası

1.5 122 HP Dizel AT8 Edition
Fiyatı:
685.900 Türk Lirası

1.5 122 HP Dizel AT8 Elegance
Fiyatı:
779.900 Türk Lirası yerine 742.900 Türk Lirası

1.5 122 HP Dizel AT8 Ultimate
Fiyatı:
787.900 Türk Lirası

1.5 122 HP Dizel AT8 Exclusive
Fiyatı:
835.900 Türk Lirası yerine  873.900 Türk Lirası
 

Opel Astra piyasayı darmaduman edecek! İnanılmaz fiyatı ile Türkiye yollarında!

Opel'den sıfır araç sahibi olmak isteyenlere müjde! İndirimli fiyat listesi açıklandı!

Renault kampanya için düğmeye bastı! 160 bin TL'ye düşüyor!

Fiat Fiorino gündeme bomba gibi düştü! Resmen yok fiyatına satacak!

Toyota'dan 260 bin TL'lik indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

Herkesi bayilere koşturacak haber Honda Civic'den geldi!