Otomobil

Opel Mokka'nın kampanyalı fiyatları açıklandı! Gözde modele tam 175 bin 900 TL'lik indirim geldi!

Opel'in en sevilen modelleri arasında yer alan Mokka'ya bu ay da geçtiğimiz ay olduğu gibi 175 bin 900 TL indirim geldi. İşte Mokka Haziran 2024 güncel fiyat listesi...

Otomobil fiyatları gündemdeki yerini korurken, yeni bir araç sahibi olmak isteyenler de otomotiv devlerinin kampanyalarını takip ediyor. 

Başlattığı kampanyalarla adından söz ettiren otomotiv firmaları arasında yer alan Opel de pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Haziran 2024 fiyatlarını duyururken, Mokka'daki indirim ve faiz kampanyası yüzleri güldürdü.

Haziran 2024 fiyatlarıyla dikkat çeken Opel'in en çok satan modelleri arasında yer alan Mokka'ya bu ay da geçtiğimiz ay olduğu gibi indirim geldi. Opel Mokka'nın başlangıç fiyatı 1 milyon 567 bin 900 Türk Lirası şeklinde açıklanırken, söz konusu aracın kampanyalı fiyatı 1 milyon 392 bin Türk Lirası şeklinde açıklandı. Yani söz konusu araca Haziran ayında da 175 bin 900 TL indirim geldi.

Cesur ve kusursuz kelimeleriyle lanse edilen Opel Mokka'da indirim dışında bir de sıfır faiz kampanyası mevcut.

Opel Mokka Pure Panel sistemi ile rakiplerini geride bırakırken, söz konusu bu araç "Normal'i unut, artık yeni Mokka var" sloganıyla görücüye çıkarılmıştı.

Mokka'nın Elegance modelinde, 7" dokunmatik renkli ekran ve 7" dijital gösterge paneli dikkat çeken özellikler arasında yer alırken, ayrıca söz konusu araçta anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma sistemi ve geri görüş kamerası da bulunuyor. 

Mokka'nın GS Line modelinde otomatik katlanır yan aynalar dikkat çekerken söz konusu araçta çift renk tavan ve kör nokta uyarı sistemi yer alıyor. 

Ultimate modelinde ise LED matrix özellikli şerit takip asistanının yanı sıra adaptif hız sabitleyici, şerit ortalama gibi özellikler bulunuyor.

Mokka'da Haziran kampanyası kapsamında 300 bin TL kredi için 12 ay, yüzde 2,49 ya da 146 bin TL kredi için 12 ay, yüzde 0 faiz seçeneği ile ödeme imkanı sağlanıyor. 

OPEL MOKKA HAZİRAN 2024 FİYATLARI
Motor / Şanzıman                      Donanım              Fiyat listesi                                     Kampanyalı fiyat

1.2 130 HP BENZİN                 ELEGANCE       1 milyon 567 bin 900 Türk Lirası       1 milyon 392 bin Türk Lirası

                                                    
                                                   GS                    1 milyon 712 bin 900 Türk Lirası
                                                  ULTIMATE         1 milyon 825 bin 900 Türk Lirası

 

AJet personel alamı yapacağını duyurdu!

Adra GYO Manisa projesi resmen başlıyor! 708 yeni konut geliyor!

Bakanlık açıkladı! PTT'den emeklilere yüzde 20 indirim fırsatı...