Otomobil

Opel Mokka'ya resmen 175 bin 900 TL'lik Mayıs indirimi geldi! Opel'den hem indirimli hem de 0 faizli Mokka fırsatı!

175 bin 900 TL'lik Mayıs indirimiyle dikkat çeken Opel Mokka'da bir de sıfır faizli kampanya bulunuyor. Peki Mokka'nın Mayıs ayı fiyatları ne kadar? 

Otomobil fiyatlarındaki değişim hız kesmeden devam ederken yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler de hem indirimli hem de kampanyalı modeller ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Opel de pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Mayıs 2024 fiyatlarını resmi web sitesi üzerinden açıklarken Mokka'daki indirim ve faiz kampanyası dikkat çekti.

Opel'in en çok satan modelleri arasında yer alan Mokka'ya bu ay şaşırtıcı bir indirim geldi. Mokka'nın başlangıç fiyatı 1 milyon 567 bin 900 TL olarak açıklanırken, söz konusu aracın kampanyalı fiyatı 1 milyon 392 bin TL olarak açıklandı. Yani söz konusu araca 175 bin 900 TL indirim geldi.

Cesur ve kusursuz şekilde tanıtılan Opel Mokka'da indirim dışında bir de sıfır faiz kampanyası sunuluyor. 

Mokka Pure Panel sistemi ile dikkat çekerken, söz konusu bu araç "Normal'i unut, artık yeni Mokka var" sloganıyla tanıtılmıştı.

Mokka'nın Elegance modelinde, 7" dokunmatik renkli ekran  ve7" dijital gösterge paneli dikkat çekerken, ayrıca söz konusu araçta anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma sistemi ve geri görüş kamerası da yer alıyor. 

GS Line modeli ise çift renk tavan ile dikkat çekerken araçta kör nokta uyarı sistemi ve otomatik katlanır yan aynalar bulunuyor. 

Ultimate modelinde de LED matrix özellikli şerit takip asistanı dikkat çekerken, ayrıca ön farların dışında, adaptif hız sabitleyici, şerit ortalama gibi özellikler de dikkat çekiyor. 

Opel Mokka'da 300 bin TL kredi için 12 ay, yüzde 2,49 ya da 146 bin TL kredi için 12 ay, yüzde 0 faiz seçeneği ile ödeme imkanı sunuluyor

OPEL MOKKA MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ

Motor / Şanzıman                      Donanım              Fiyat listesi                       Kampanyalı fiyat

1.2 130 HP BENZİN                 ELEGANCE       1 milyon 567 bin 900 TL         1 milyon 392 bin TL

                                                    
                                                   GS                    1 milyon 712 bin 900 TL 
                                                  ULTIMATE         1 milyon 825 bin 900 TL 

 

Konut yatırımı yapacaklar neden 1+1 almalı. Arsa alanlar ne kadar beklemeli?

Hyundai yeni Tucson satışa çıktı! Hyundai yeni Tucson 2024 fiyatı ne kadar?

Fuzul GYO'dan 2023'te 2.7 milyar TL'lik hasılat!