Otomobil

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detaypng'/>Türkiye otomotiv pazarlarında büyük bir paya sahip olan Opel, alıcılarını sevindirecek yeni küçük şehir aracını nın tanıtımını yaptı

Türkiye otomotiv pazarlarında büyük bir paya sahip olan Opel, alıcılarını sevindirecek yeni küçük şehir aracını nın tanıtımını yaptı. Bu otomobil, özellikle park ve trafik sorunu yaşayan sürücülere ilaç gibi gelecek. Geçtiğimiz son 10 sene içerisinde Opel, Adam ve Karl olmak üzere iki küçük otomobile sahipti.

Ancak satışlarının az olması nedeniyle otomotiv piyasasında çok kalamadı. Bu araçların çok satması nedeniyle Opel, 2019 senesinde iki otomobilin üretimini sonlandırdı. Ancak 2022 senesi ile birlikte daha küçük bir otomobil modelini alıcılarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Yeni çıkan Opel imzası taşıyan otomobil ismi Rocks-e olarak belirlendi.

Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detaylar haberimizde...

Opel Rocks-e'nin Türkiye Fiyatı belli oldu

Rocks-e, şehir içi kullanımlara uygun bir araç. Ayrıca 75 kilometre menzil de sunuyor. Maksimum 45 kilometre hıza kadar çıkarken 8 beygir gücü üretebilir. Bu aracı Avrupa'da 15 yaşındaki herkes yasal olarak kullanılabilecek. Opel Rocks-e, 2022 senesi içinde Avrupa'da piyasaya sürülecek.

Araç, iki kapılı olarak alıcıları ile buluşacak. Ortaya çıkan iddialar arasında Opel Rocks'ın Türkiye'de 200 bin ila 250 bin TL arasında olacağı yönünde.

Editörün notu: Bu haber 19 Mart 2022 17.19'da yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Opel Insignia fiyatları 66 bin TL arttı! İşte 19 Mart fiyat listesi!

Uygun ticari araç modeli: Opel Combo Life! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Volkswagen Passat Variant modeli Range Rover'a rakip oldu! İşte 21 Mart 2022 Fiyat listesi!

Dacia Duster'dan ÖTV indirimi! 227 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Araba alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte 21 Mart otomobil kampanyaları!