Otomobil

Opel'den sevindiren haber: Seçilen modellere bahar kampanyası!

Opel Türkiye'nin şubat ayına özel olarak başlattığı kampanya ile müşteriler istedikleri modeli şimdi alıp 2 ay sonunda ödemeye başlayabiliyor.Bu modeller kapsamında tercihlerini yapacak olan müşteriler şubat ayı için belirlenen kampanyada istedikleri modeli şimdi alıp 2 ay sonunda ödemeye başlayabiliyor

Opel Türkiye'nin ticari vasıta modelleri Zafira Life, Combo Cargo, Vivaro City Life, Vivaro Cargo, Combo Life ve SUV modeli Mokka vasıtalarında çeşitli satın alma seçenekleri sunuyor. Bu modeller kapsamında tercihlerini yapacak olan müşteriler şubat ayı için belirlenen kampanyada istedikleri modeli şimdi alıp 2 ay sonunda ödemeye başlayabiliyor.

Opel Türkiye, şubat ayına özel olarak tasarladığı kampanya da ticari ve binek vasıta modellerine yaptığı uygun ödeme seçenekleriyle listelerde birinci sırada olmayı hedefliyor.

 

Opel Türkiye'nin modern hatları ve sıradışı çizgileri, Opel Vizör'ü Pure Panel sistemiyle güçlenen en yeni modeli Mokka’yı satın almak isteyenler, şubat ayı süresince 2 ay ertelemeli 75 bin Türk Lirası kredi için; 12 ay vade, markanın sıra dışı hatları, Opel Vizör’ü ve Pure Panel kokpiti ile ses getiren en yeni modeli Mokka’ya sahip olmak isteyenler, şubat ayı süresince 2 ay ertelemeli 75 bin TL kredi için 12 ay vade, 110 bin Türk Lirası için ve sıfır faizli kredi için 15 ay vade, yüzde 0,99 faizli kredi olanağından yararlanabiliyor.

Opel Moka vasıta modeli 554 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla, 100 bin Türk Lirası kredi için 12 ay vade, sıfır faizli kredi veya 150 bin TL için 15 ay vade, yüzde 0,99 faizli kredi imkanı da sunuyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Opel'in güncel tasarımını en iyi biçimde aktaran modelleri arasında yer alan Crossland 400 bin 900 TL'lik başlangıç fiyatıyla piyasaya giriyor. Şubat ayına özel olan kampanya kapsamında 60 bin Türk Lirası için 12 ay vade, yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla SUV rahatlığını ve kolaylığını otomobil severlerle bir araya getiriyor.

Opel'in SUV kategorisindeki diğer bir modeli Grandland X ise şubat ayı için 660 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla piyasaya çıkıyor.

Opel'in sürüş keyfiyle öne çıkan hatchback modeli Corsa, 332 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını sevindiriyor.

Opel, şubat ayına özel yaptığı kampanyasında ticari araçlara da 2 ay ertelemeli 75 bin TL için 12 ay vade, 110 bin TL ve sıfır faizli kredi için 15 ay vade, yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sunuyor.
 

Şubat ayına özel ticari vasıta özelliklerini binek otomobil rahatlığıyla birleştiren Opel Combo Life 371 bin 900 TL başlangıç fiyatı ile piyasaya çıkarken, yüksek taşıma kapasitesiyle Opel Combo Cargo ise 292 bin 900 TL ile satılıyor.

Vivaro City Van 459 bin 900 TL'den satışa sunulurken, Yüksek taşıma özelliği ile ticarete daha uygun olan Vivaro Cargo ise 375 bin 900 TL'den alıcılarıyla buluşuyor.

Alman teknolojisini en özel ve modern tasarımlarla zenginleştiren yeni Opel Zafira Life ise 563 bin 900 TL'den başlayan fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Şubat ayı kampanya olanaklarına bakıldığında farklı ödeme yöntemleri ve çözümleriyle de alıcıları sevindiriyor.

Opel'den 120 bin TL'lik indirim! İşte Opel Crossland 2022 fiyat listesi...

Opel, Almanya'da fabrika kuracak!

Opel Bochum fabrikası kapanıyor!