Ekonomi

Oppo A74'e Hepsi Burada'dan yeniyıl dokuşu! Bu fiyatı kaçırmayın! 28 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada'nın 2023 öncesi yaptığı kampanyalara Oppo A74 128 GB telefon kodeli de dahil oldu. Türkiye'de de çok tutulan modelin fiyatı sevenleri tarafından araştırılıyor. Peki Oppo A74 128 GB fiyatı ne kadar?Her modeli amiral gemisi tadını yaşatan Oppo, büyük bir kitle tarafından da tutuluyor


Türkiye'de akıllı telefon pazarına hızlı giriş yapan Oppo çıkardığı modellerle göz dolduruyor. Her modeli amiral gemisi tadını yaşatan Oppo, büyük bir kitle tarafından da tutuluyor. Dev markalara alternatif olarak görülen Oppo, kendisi de bir amiral gemisi olmaya büyük aday durumuna geldi.


Yeni nesil işlemcisi ve gelişmiş kamera özellikleri ile dikkat çeken Oppo A74 128 GB, fiyat performans konusunda kullanıcılarına tatmin edici bir deneyim yaşatıyor. Fazla depolama alanı aracılığı ile rahat bir kullanım sunan ürün, hızlı ve akıcı işlemcisi ile mukavemet içeren bir verim ortaya koyuyor.  2021 Nisan ayında görücüye sürülen model, kamera nitelik ile ustaca çekimler yapabilmenize yardımcı oluyor. Ekran içi touch ID okuyucusu ve Face ID sistemi sayesinde ise emniyetli ve nitelikli bir kullanıma olanak tanıyor.Peki Oppo A74 128 GB fiyatı ne kadar?

 

Kaliteyi Vurgulayan Tasarım Detayları

Çerçevesiz tasarım özelliği sayesinde geniş bir ekran alanı sağlayan Oppo A74, yoğun biçimde şık ve estetik bir manzara sergiliyor. Dört köşeden kavisli bir şekilde tasarlanmış olan ürün, tek elle kullanım fayda sunarak kullanıcı kolaylığını artırıyor. Mavi ve siyah renk seçeneklerine sahip olan ürün; 160.3 mm boy, 73.8 mm en, 7.95 mm kalınlık ve 175 gram ağırlığı ile son derece hafif ve ince bir ürün olarak sunuluyor. Hafif yapısı sayesinde kolay taşınabilirlik özelliği sunan ürün, ön panelinde 6,43 inç genişliğinde bir ekran barındırıyor. Renkleri en iyi şekilde yansıtmak için geliştirilmiş AMOLED ekran teknolojisi ile hazırlanmış ürün, dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü bir kullanım vadediyor.  

Multi touch özelliği sayesinde kapasitif bir kullanımı beraberinde getirirken ekran içine yerleştirilmiş kamera sayesinde daha rahat bir kullanıcı deneyimi sunuyor.  3.5 mm standart jak girişine sahip olan modeli standart kulaklıklarınız ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kontrast bir uyum içerisinde hazırlanmış olan arka paneli ile ışığın kırılmasını sağlayan ürün, karizmatik bir görüntü sunuyor. Yan tarafında yer alan fiziksel tuşlar sayesinde, açma-kapama ve ses ayarı gibi işlemleri kolayca yapabilirsiniz. Arka panele dikey olarak yerleştirilmiş 3 adet kamera ve flaş ışığı ile güçlü bir görüntü sergileyen ürünü,  rahat bir şekilde kullanabilir ve Oppo kalitesini ve güvencesini deneyimleyebilirsiniz.

 

 

OPPO A74 CEP TELEFONU 28 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.hepsiburada.com

Oppo A74  satış fiyatı:  6.399,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 28 Aralık 2022 tarihinde saat :01:10'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.69 Türk Lirası, euro 19.88 Türk Lirası, altının gramı ise 1092.19 Türk Lirası değerinde.

Bu kış çok ısınacaksınız! Carrefour'dan Minisan ısıtıcalara yüzde 38 indirim! 26 Aralık fiyat listesi

TOBB açıkladı! Yüzde 25,3 arttı 

Teknoloji devine vergi şoku! Toplam 98 milyon dolar...