28 / 04 / 2024

Oppo'nun yeni katlanabilir telefonu Find N3 teknik özellikleriyle geliyor!

Oppo'nun yeni katlanabilir telefonu Find N3 teknik özellikleriyle geliyor!

Yakın zamanda ortaya çıkan bilgilere göre, Galaxy Z Fold 5 ile rekabet etmesi beklenen Oppo Find N3 modelinin özellikleri gün yüzüne çıktı.



Mobil teknoloji dünyasının öncü isimlerinden biri olan Oppo, katlanabilir telefon segmentinde yeni bir iddialı cihazla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Galaxy Z Fold 5'e rakip olarak gösterilen Oppo Find N3 modelinin teknik özellikleri sonunda gün yüzüne çıktı. Cihazın merakla beklenen detayları, akıllı telefon severleri heyecanlandırmayı başardı.

KATLANABİLİR EKRAN DENEYİMİ!

Oppo Find N3, benzersiz bir katlanabilir ekran deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Cihazın kapak ekranı, 6,3 inç FHD+ çözünürlük sunan bir AMOLED panel ile donatılmış durumda. Ayrıca, ana ekran olarak kullanılan katlanabilir panel ise 7,8 inç boyutunda ve 2K çözünürlüklü AMOLED teknolojisi ile üstün görüntü kalitesi vadediyor.

GÜÇLÜ DONANIM VE PERFORMANS!

Find N3'ün kalbinde Qualcomm'un güçlü Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi bulunuyor. 4 nm fabrikasyon süreci ile üretilen bu yonga seti, 3.36 GHz ARM Cortex-X3, 2.8 GHz ARM Cortex-A710, 2.8 GHz ARM Cortex-A715 ve 2.0 GHz ARM Cortex-A510 çekirdek hızlarını destekliyor. Bu güçlü işlemciye 16 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB UFS 4.0 depolama eşlik ediyor, böylece hızlı ve geniş depolama imkanları sunuluyor.

GELİŞMİŞ KAMERA SİSTEMLERİ!

Fotoğraf tutkunları için Oppo Find N3, gelişmiş kamera sistemleri ile öne çıkıyor. Arka yüzünde bulunan üçlü kamera kurulumu, 48 Megapiksel ultra geniş açı sensörü, 32 Megapiksel telefoto sensörü ve 50 Megapiksel Sony IMX890 ana kamera ile birleşiyor. Optik görüntü sabitleme (OIS) sayesinde net ve sabit görüntüler yakalama imkanı sunan bu sistem, çeşitli çekim senaryoları için ideal.

HIZLI VE GÜVENLİ ŞARJ!

Oppo Find N3, gün boyu kesintisiz kullanım için 4.805 mAh'lik bir pil ile destekleniyor. Hem kablolu hem de kablosuz olarak hızlı şarj desteği sunan cihaz, 80W kablolu ve 50W kablosuz şarj teknolojileri ile kısa sürede tam doluluğa ulaşmanıza olanak tanıyor.

YENİLİKÇİ ÖZELLİKLER VE İŞLETİM SİSTEMİ!

Android 13 ve ColorOS 13.1 ile çalışacak olan Oppo Find N3, yenilikçi özelliklerle kullanıcıları etkilemeye hazırlanıyor. Yana bakan parmak izi tarayıcısı ile hızlı ve güvenli bir şekilde cihazınıza erişim sağlayabilirsiniz.

Oppo Find N3 modeli, yakında düzenlenecek bir etkinlikle resmi olarak tanıtılacak. Katlanabilir telefon pazarına getireceği güçlü özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi hedefleyen bu cihazın, mobil teknoloji meraklıları arasında büyük bir ilgi uyandırması bekleniyor.

En ince katlanabilir telefon 'Honor Magic V2' küresel arenada boy göstermeye hazır!
Amiral gemisi performansı ve göz alıcı özellikleriyle OnePlus Ace 2 Pro!
Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Geri Dön