15 / 05 / 2024

Optimum outlet Adana ve İzmir'e geliyor

Optimum outlet Adana ve İzmir'e geliyor

Rönesans Alışveriş Merkezleri, Ankara'dan sonra Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin ikincisini İstanbul, Kadıköy'de açtı



Optimum Kadıköy açıldı, sırada  Adana  ve  İzmir  var

Göztepe E5 karayolundaki merkezin açılışına, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Rönesans Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Jones Lang LaSalle Genel Müdürü Avi Alkaş katıldı. Şirket, Adana, İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin pek çok iline Optimum outlet konseptini götürmeyi hedefliyor.

Buz pisti de var
Ilıcak, Optimum Kadıköy'ün yıllık 15 milyon ziyaretçiyle Türkiye'nin en çok ziyaret edilen merkezlerinden biri olacağını söyledi. Toplan yatırımın 250 milyon dolar olduğunu açıklayan Ilıcak, "Dünyada kriz yaşanırken ve markalar yurtdışında hiçbir yatırımda bulunmazken, bize inandılar ve Optimum'u seçtiler. Bu, markaların Türkiye'ye de inandıklarını gösteriyor" dedi.
Optimum Kadıköy, outlet konseptini şehrin merkezine getirirken, 541 metrekare büyüklükteki buz pisti ile dikkat çekiyor. Mağaza kiralaması Jones Lang LaSalle Türkiye tarafından yapılan Optimum Kadıköy'ün kiralama çalışmaları, perakendecilerin yoğun talepleri neticesinde kısa zamanda tamamlandı. Toplam 163 mağazayla hizmet verecek olan merkezde, Migros, Koçtaş, Media Markt, Beymen, Vakko, Park Bravo, LCW, YKM, Mudo, Boyner gibi Türkiye'nin ve dünyanın en önemli markalarının yeni sezon ve outlet ürünleri yer alıyor. Merkezde 2 bin 500 oturma kapasiteli bir yeme-içme katı da bulunuyor.

Rakamlarla Optimum Kadıköy
Toplam kapalı alan:
138 bin metrekare
Toplam mağaza: 163
Buz pisti:
541 metrekare
Eğlence merkezi: 2 bin 500 metrekare

Milliyet

Geri Dön